Tessie-san

Feber och inställd dag på Gröna Lund

För ett par veckor sedan bokade vi in att vi skulle åka till Gröna Lund tillsammans med några vänner som också har barn. Vi hade bokat idag och vi alla har varit så himla taggade. Jag äääälskar Grönan och blir som ett barn på nytt varje gång jag är där, och nu är det dessutom ännu roligare när man får uppleva det genom mina egna barns ögon.

Kelly var där första gången förra året (det kan ni läsa om här) och hon tyckte det var jättekul. I år är hon ju äldre och mycket mer medveten om vad hon tycker är kul och kan längta och prata om saker hon vill göra – så vi har peppat med bilder och videos därifrån de senaste dagarna och hon vill så gärna åka Nyckelpigan och Flygande Elefanterna!
Det blir ju Belles allra första gång och även om hon nog inte kommer åka någonting, så är det mycket skojigt att titta på så det blir kul för henne med.

Kan ni då gissa om vi alla blev besvikna när Kelly plötsligt fick feber från ingenstans då?

Även jag rosslade till i halsen och har fått snyta mig titt som tätt. Änsålänge är det bara vi två som blivit drabbade, men det var illa nog för att behöva ställa in såklart. Tur att hon inte riktigt hade greppat att det var just idag som vi skulle dit, då hade hon nog blivit väldigt besviken.

Men vi bokade om och ska göra ett nytt försök om två veckor. Då jäklar! 😉

 

Kelly har varit rätt orkeslös så vi har mest tittat på film och lekt lugna lekar hemma. Vi var en sväng till affären på förmiddagen, men då ville hon sitta i vagnen självmant (och då vet man att hon är slut…)
Så trots superhärligt väder och 24 grader –  har vi spenderat dagen med att titta på Trassel och Christmas Chronicles.

Två bilder från igår: Belle-korven (ser ut som en snigel med sina två antenner på huvudet ♡) och jag. Och den andra är på hennes favoritplats – under stolen i köket… tok-Majan.

 

Och tre från idag:

 

Precis när Kelly blivit stor nog att sluta slita ut alla böcker ur bokhyllan så blev Belle precis lagom stor för det.
Jag brukar sortera dem i färgordning men nu orkar jag inte göra det 35 gånger om dagen längre… 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats