Tessie-san

För 10 år sedan

För 10 år sedan – 2009:

 

– Var jag 22 år gammal, skulle fylla 23 år i augusti.

– Var jag blond! Kan ni tänka er? Jag var alltid blond på sommaren och ibland blev jag brunett vintertid.

– Bodde vi i en 2:a i Högdalen i andra hand. Det var vårt första riktiga boende tillsammans och vi var så glada när vi fick chans att flytta in där. Vi bodde dock inte där så värst länge, för jag fick ett förstahandskontrakt via Familjebostäder och då flyttade vi in i en 1:a i Rågsved. Där bodde vi i ca 1½ år innan vi flyttade in till Vasastan.

– Jobbade jag på Glitter i Gallerian med världens roligaste team. Det var där jag lärde känna Anna!

 

– Åkte JP och jag till Mallorca på semester. Det var tyvärr den sämsta resan vi gjort, hotellet var uselt och poolen var snuskig. Ingen AC fanns på rummet så tillslut köpte vi en fläkt (i form av en fotboll för det var något fotbollsevenemang den sommaren) och jag somnade med en blöt handduk över bröstet med fläkten på… blev sjuk dagen efter.
MEN vi båda flätade håret på den resan och det var ju lite kul.

 

– Började jag blogga!
Då bloggade jag på en portal som hette blogspot.com och försökte mig på att vara vass och rolig i alla mina inlägg. Det visade sig att jag inte var så vidare vass och rolig, men jag fortsatte blogga ändå. Tog en paus mellan 2011 – 2012, men annars har jag bloggat var och varannan dag i snart 10 år (i augusti).

– Firade JP och jag 2 år som par (november) och det var mitt dittills längsta förhållande (i år firar vi 12 år).

– Hade jag börjat fundera på om jag skulle plugga och började kolla upp vilka betyg jag behövde plugga upp och komplettera med. Jag hade en idé om att jag ville bli kurator och den smidigaste vägen dit var att bli socionom. Jag saknade dock matte B för att komma in och jag gjorde ett halvhjärtat försök på distans, men det gick inte. (Senare tog jag tag i det på riktigt och pluggade även ett par andra kurser för att höja mitt snitt. 2012 började jag studera till tandhygienist på Karolinska Institutet istället).

– Var jag på Backstreet boys-konsert med Jessan och gick på deras efterfest på Ambassadör.
De höll sig dock mest inne på VIP:en och där fick vi aldrig komma in. Så vi dansade bort natten utan dem.

 

– Hade jag nog tankar på barn. Jag har alltid vetat att jag velat ha barn och jag kände nog att jag var redo för det redan här. Men jag är ändå väldigt glad att det dröjde ett tag innan det blev så för oss, för nu när jag ser tillbaka så var jag inte alls redo. Kanske känslomässigt, men inte så mycket mer.
Vi var inte redo som par att bli föräldrar och vi var inte redo i livet. Vet att “det mesta löser sig”, men jag är otroligt glad att vi hann stabilisera oss i livet innan. När vi väntade Kelly hade jag pluggat klart och börjat jobba på min nuvarande arbetsplats, vi hade precis flyttat in i radhuset och vi hade precis fyllt 30, respektive 29 år. Det var precis lagom för oss.

– Vi hade kärleksringar på vänster hand, med varandras namn i.
Det var viktigt att poängtera att det inte var några förlovningsringar, för friat har han fortfarande inte gjort… 😉

 

 

Vad tyckte ni om det här konceptet, kul att kika tillbaka va?
Gillar ni det får ni gärna klicka på like-hjärtat, då vet jag att ni uppskattar det.

 

Tänkte jag skulle göra ett “Om 10 år”-inlägg också. Får se om jag hinner imorgon.
Ta hand om er så länge ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats