Tessie-san

Zombie på inskolningen

Det var en lång natt inatt.
Jag sov väldigt dåligt, hade ont i bäckenet och i sidan av magen när jag rörde mig. Belle kom in redan vid 4-tiden och ville ligga på mig. Hon var täppt i näsan och hade det kämpigt med att hon ville ha nappen i munnen, men då fick hon ingen luft.

Det blev inte många timmars sömn för mig inatt, och jag har varit som en riktig zombie på inskolningen. Men det har gått bra. Dag tre idag och imorgon är första dagen jag ska vinka hejdå och gå iväg en stund. Jag är fortfarande på stand by, antingen i personalrummet eller hemma (vi bor ju så nära) ifall de skulle ringa så är jag där på någon minut.
Ska bli jättespännande att se hur det går utan mig, men jag tror det kommer gå bra. Belle har varit väldigt självständig där och har gått iväg och lekt på annat håll flera gånger utan att vända sig om för att se så jag är med, så det blir nog inga problem.
Kelly har däremot tyckt att det varit jättekul att ha mig där, vi har lekt doktor och byggt torn av klossar och haft så skoj, så hon tycker inte alls att det är så kul att jag inte längre ska vara med på förskolan. Det är klart att det är roligt att ha mamma där, men snart kommer ju de komma igång med alla sina aktiviteter och lärogrupper, då kommer det nog kännas kul igen.

 

Gjorde en halvny frisyr på Kelly idag. Det är min fusk-utbakade fläta. Jag har lite svårt att få till det tight och snyggt (framförallt tight, så det sitter bra och inte lossnar efter en timme) i början av flätan, så jag fuskar lite och sätter upp det första håret i en tofs, sen börjar jag flätan efter det. Sitter mycket bättre! Ska öva mer på den riktiga varianten 😉

 

 

Belle “fick öppna” ett till paket imorse. Hon fick ju pengar i present av Romana, så hon kunde köpa något hon behövde/ville ha själv. Då blev det den här söta ryggsäcken (perfekt till förskolan nu för hon hade ingen) och lite nya bilar.
Båda tjejerna älskar bilar, så där behövde vi fylla på förrådet lite. Tack så mycket för presenterna 🙂

 

Taggad inför förskolan imorse ♡

 

Tänk – nu är det inte långt kvar innan det ligger en till liten älskling där i vagnen, fast i liggdelen. Och Kelly får vi köpa en ståbräda/sittbräda till.
Härligt att dra den vagnen packade med tre barn i uppförsbacken i januari och i snön… hehe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats