Tessie-san

Vi bakar blåbärspaj

Idag är det min mammas födelsedag. Jag berättade det för barnen imorse, att mormors födelsedag är idag. Då ville de genast att vi skulle ha kalas för henne ♡

Jag är så glad att de har en relation till henne även om hon inte är här fysiskt med oss. Vi pratar ofta om henne, både roliga minnen jag har, när ABBA spelas på radion säger jag alltid att det är mormors favoriter, och vi tittar på bilder på henne. Ibland kan Kelly bli lite ledsen över att hon inte är här och frågar mycket om det. Jag försöker svara så gott jag kan, men berättar också att det är helt okej att sakna och vara ledsen. Alla känslor är tillåtna.

Minns att hon (Kelly) en dag när jag kom och hämtade på förskolan, kom springandes mot mig och visade en fin sten formad som ett hjärta ”titta mamma, vad jag hittade! Det var mormor som gjorde den och slängde ner den från himlen till mig” ♡

Vi bestämde oss iallafall för att baka något gott i mormors ära idag. Det blev blåbärspaj!

 

In i ugnen i 20 minuter och voila! ♡

 

Jag är säker på att hon tittar ner på oss från himlen ♡ Älskar dig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats