Tessie-san

Throwback Tuesday

Det är tisdag – och det var länge sedan vi körde en Throwback Tuesday va?

Jag tycker alltid att det är kul att titta tillbaka på gamla bilder, se vart man var i livet då och vad som förändrats.

Den här gången har vi rullat bak bandet till december 2013. JP och jag bodde i ettan i Vasastan och jag pluggade till tandhygienist på Karolinska Institutet. Just i december var det alltid massa sluttentor och examinationer som skulle betas av. Jag och mina klasskompisar var duktiga med att fira varje avklarad tenta.

De dagarna jag var hemma och pluggade mötte jag ofta upp Jessan för lunch på Pampas Marina.

 

Trodde tydligen det var spännande att visa upp innehållet i min handväska…

 

Lekte med filter och firade ännu fler tentor 🙂

 

Det var allt för denna gång. Fler throwbacks hittar ni här! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats