Tessie-san

Vab – dag 3

Nu är vi inne på vår tredje vabdag den här veckan och Harley mår mycket bättre. Ingen feber sen igår, inget kräk sen i måndags och matlusten är helt tillbaka. Skönt att det bara var en snabbis och endast han som blev drabbad, vi andra klarade oss.

Vi är hemma imorgon med för att komma över 48 timmar efter sista symptom, så får de gå till förskolan på fredag igen.

Igår hade jag noll energi kvar när JP kom hem på kvällen. Barnen hade inte varit galnare än vanligt, men jag var ändå helt färdig. Ibland glömmer jag bort att jag faktiskt är gravid och för bara den sakens skull kan man ju faktiskt ha lite extra trötta dagar. Jag skulle egentligen behövt en ligga-kvar-i-sängen-hela-dagen-dag pga gravid igår, men det gick ju inte eftersom jag var hemma med alla tre barnen själv. Kände mig som en urdragen trasa igår på kvällen och fick dessutom världens halsbränna som tryckte över hela bröstet. Kände mig ledsen och överväldigad, men JP var så gullig mot mig och tog hand om mig när barnen somnat.

Idag var en ny dag – och jag hade mycket mer energi. Vi har bakat, byggt kojor, kollat på film och lekt tåg med alla våra stolar. Så skönt att Harley mår bra igen, det är alltid jobbigt att se sina barn sjuka.

 

Onsdag och det är ju faktiskt ny vecka idag, vecka 21. Jag är dock alldeles för trött för att ta någon magbild, så det inlägget får vänta till imorgon.

Hoppas ni har en mysig kväll, puss! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats