Tessie-san

Vårkänsla och amningshormoner

Hej kompisar, hoppas ni har haft en härlig lördag i vårvädret! Jag fick sovmorgon imorse och gick upp vid 8.00. Kelly och pappa gick upp tidigare, men lät mig sova. Snällt av dem! Efter att vi ätit frukost klädde vi på oss och åkte iväg och handlade. Vi åkte till mina gamla hoods Hökarängen och handlade, var länge sen vi var där! Mitt hjärta kommer alltid banka lite extra för Hökarängen, det är där jag är uppväxt och har så otroligt mycket minnen och känslor kopplade till den platsen.

På vägen hem svängde vi av till Plantagen och köpte med oss lite nya vårblommor, wow vad härligt att äntligen få välkomna våren på riktigt!

Efter lunchen satte vi igång och snygga till på uteplatsen alla tre. Eller ja, JP och jag fixade och Kelly satt i babysittern och hejjade på! ♥ Borstade av alla löv från soffan, sopade bort allt skit som övervintrat på altanen, krattade bort mer löv och fjolårets gamla vissna blommor från rabatten. Fick då se att det redan börjat växa lite där igen. Vi valde ju att plantera perenner där förra året, så de skulle dyka upp år efter år, kul! Hängde upp flaggan också, den som flög av någon gång i vintras när det var riktigt ruskväder. Tur att den landade bakom grillen och legat där skyddat sedan dess.

 

Tillslut plockade vi fram blommorna vi köpt. Hade hittat två lite större varianter med minipåskliljor och de här lila små blommorna runt, de fick perfekt plats i våra stora gråa krukor. Sen ordnade jag två egna arrangemang med hjälp av minipåskliljor, ny snygg korg, gult trådigt pynt-tjohej och en blomsterpinne. Den ena med “Glad påsk” och den andra med “Vårkänsla”. Se så tjusigt det blev! Den ena har vi på uteplatsen och den andra står på balkongen på bordet på andra sidan. Nu är vi verkligen redo för våren! Längtar tills vi kan inviga grillen!

 

07315040-69BE-4F37-AF67-71D2075B03F6

 

 

De här påskliljorna får mig att minnas förra året så väl. Där precis innan påsk fick vi reda på att vi var gravida och vi bubblade över av känslor. Lycka blandat med illamående, hehe. Jag mådde verkligen pyton i början! Tur att det gick över, minns att det var väldigt kämpigt. Men jag minns också hur vi låg på soffan därute i vårsolen och drömde oss fram ett år i tiden då vi faktiskt skulle vara tre stycken vid den här tiden på året. Åh, vad vi längtade! ♥76B22088-ECAA-4330-A9A4-EB41196B1E474F2F0E4A-1950-4FE0-B912-3EAD803DFB70

 

 

Här har vi henne – vår lilla isbjörn! ♥ Hon hade det så gosigt i babysittern medans mamma och pappa piffade till uteplatsen idag. Nästa år vid den här tiden sitter hon nog inte lika stilla när det är dags för vårstädningen, hihi. Har fått så många lyckorus den här helgen, jag känner mig extra blödig och har börjat gråta flera gånger för att jag känner mig så otroligt lycklig över att jag får vara hennes mamma. Hon är det absolut bästa som hänt mig och jag är så kär i henne! Amningshormonerna är många gånger värre än gravidhormonerna för mig, så jag har svårt att hantera alla kärlekskänslor som rusar ibland ♥
IMG_4048IMG_4049

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats