Tessie-san

Trevlig helg!

Hej alla glada! Hur mår ni idag? Härligt med fredag va? Har fått två bra besked igår och idag så det känns riktigt skönt att påbörja denna helg med den vetskapen i ryggen. Hurra för att saker och ting går åt det håll man önskar!

Tidigare idag var vi och hämtade ut den nya sittdelen till vagnen. Ni kanske minns att vi bytte in den vi köpte från början och bytte från ljusgrå till navy blue istället. Lite roligare att byta färg när det är dags att byta från liggdelen (som är ljusgrå) till sittdelen. Babyproffsen var så serviceminded och löste bytet smidigt åt oss, tack för det! Efter det tog vi en sväng inne på Blomsterlandet och köpte hem lite påskliljor som vi tänkte snygga till uteplatsen med i helgen. Passade även på att uppdatera påskpynt-förrådet lite med nya fina ägg att hänga i påskriset. Ska bli så härligt att äntligen få städa bort vintern från uteplatsen och välkomna våren på riktigt!

 

Ikväll har vi ätit tacos till middag och Gosan fick smaka på mosad avokado – det gillade hon INTE. Får se hur det går nästa gång (har lärt oss att man ibland behöver prova samma sak upp till 7 gånger innan hon kan börja gilla det).

Hoppas ni har en mysig fredag, Kelly och jag önskar er en trevlig helg! ♥

 

IMG_4035IMG_4024

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats