Tessie-san

Kommer aldrig tröttna

Igår hade vi tacofredag hemma. Mangosalsan med koriander, chili och vitlök har blivit ett stående inslag hos oss. Även hackad ananas. Vi gjorde en blandsallad istället för dela upp allt i små skålar, ibland har man inte den där lilla extra orken, då får man ta lite genvägar. Man blandar ju ändå allt i tacosen och det blir dessutom lite mindre disk, win!

Jag tror aldrig jag kommer tröttna på tacos, men JP däremot – han börjar bli mer och mer svårövertalad när det gäller vår fredagstradition. Vi kanske får pausa ett par fredagar? Eller så varierar vi med fish tacos nu när vi lärt oss hur man gör det.

 

IMG_4054

 

Senare tände vi ljus och plockade fram lite gott att knapra på; morötter, gurka, paprika och selleri som vi dippade. Hade på Lets dance på tvn, men vi satt nog mest och kollade på resor. Vi kommer inte göra någon solresa i sommar (förutom möjligtvis Gotland och Umeå) men däremot tänkte vi resa iväg i november istället. Då blir Kelly 1 år och JP och jag firar 10 år tillsammans. Det är fortfarande ganska långt dit, men det är väl lika bra att boka redan nu om vi hittar något bra. Det lutar åt Kanarieöarna – där är det lagom varmt (för en ettåring) i november. Ah, vi får se vad det blir.

Ikväll blir det iallafall film och popcorn för oss.. Gosan ligger och sover i min famn och ett lugn har lagt sig här hemma. Åh, vad jag älskar våra helger nuförtiden. Hoppas ni har en trevlig helg!

 

IMG_4036

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats