Tessie-san

Valborg 2021

Glad Valborg på er! ♡

Det blir kanske inte så mycket firande av det i år av förklarliga skäl, ingen brasa såklart och vi har heller inte bokat upp något med några vänner.

Vi välkomnade dock våren på ett ganska glatt sätt ändå idag. Efter att ha hämtat barnen tidigare då det var 12-dag på förskolan så gick vi hem och öppnade upp uteplatsen. Vår uteplats ligger helt i lä, så det blåser ytterst lite där. När solen ligger på så blir det väldigt varmt (på sommaren kan det faktiskt vara lite negativt att inte få någon svalka) och vi alla bytte om till kortbyxor och linne.

Så fort man ställde sig upp och gick runt så blev det kallare, men om man satt/låg i soffan var det precis som vilken sommardag som helst 😉

 

Barnen gjorde det roligaste de vet just nu – de byggde en koja som de satte sig i och hade lite picknick.

 

Lite tråkigt att vi inte kan gå och se på någon eld, det har faktiskt varken Belle eller Harley någonsin gjort, men vi har ju hela livet framför oss med majbrasor att se.

Senaste gången vi såg en majbrasa var 2018 (Belle låg i magen) och Kelly var runt 1½ år. Kikade tillbaka i bloggen och hittade de här två bilderna från den kvällen. Lilla gullegumman, så liten ♡

 

På tal om igår, så har allt gått bra såhär långt. Ni vet ju fortfarande inte vad det är, men bara för att ändå lugna de som blivit oroliga så ville jag ändå säga att det gått bra. Tack för era värmande ord och omtanke ♡ Ni är så fina!

Önskar er en riktigt fin Valborg, stor kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats