Tessie-san

Hemligt blombud

Hej allihopa! ♡ Hoppas ni mår bra.

Jag har loggat in här på bloggen flera gånger den här veckan, men så har tankarna bubblat upp för mycket och jag har stängt ner datorn innan jag ens hunnit skriva ett ord. Har en jobbig sak att gå igenom imorgon och det har tagit upp alla mina tankar den senaste tiden. Vill bara att det ska vara avklarat så vi kan gå vidare. Vet att det inte är jättekul att bara höra A och inte B, men det känns för privat just nu – även om jag ändå vill dela med mig av att det är något jag går igenom som ändå påverkar hur jag mår.

Hursomhelst.

Idag efter förskolan ville tjejerna stanna till på lilla ängen och plocka lite blommor, så det gjorde vi. Det fanns en hel del fina i olika färger, så de fick ihop en varsin fin liten bukett.

Harley fick sig en blomma han med och tog en tugga… 😉

Sen ville han också hoppa ner och plocka blommor. Han fick inte med så mycket stjälk, eller hela blommor heller för den delen, men han var så nöjd över att också vara delaktig i blomplockeriet han med ♡

 

Kelly och Belle – men framförallt Belle är en riktig saksamlare, och ska ta med sig alla stenar, pinnar och småkrafs som hon hittar på marken. Hon lägger gärna ner dem i vagnen, i fickorna eller var hon nu får plats.

Stensamlingen här är hon särskilt stolt över, och den kommer hon och lägger nya stenar på varje dag. Idag hjälpte Kelly till med en och annan också.

Nedvarvning framför “Tjejer” på SVT-barn innan middagen.

Jag satte de fina små blombuketterna i varsin liten vas på bordet. Blev så fint! ♡

 

På tal om fina buketter…. Den här otroligt vackra buketten stod och väntade utanför dörren idag när jag kom hem från jobbet. Med en så himla fin hälsning att jag började gråta.

 

Det stod dock inte vem det var ifrån, och när jag ringde blomsterhandeln de kom ifrån visste de inte heller…
Förstod dock att det var någon av mina nära vänner som skickat den då det “handlade om imorgon”. Fick tillslut reda på att de var från Aphrodite som glömt skriva sitt namn. En så jättefin gest och jag blev så himla rörd och glad ♡

 

Jag har massor med härliga bilder och uttänkta inlägg som väntar, de kommer upp så snart jag känner att jag orkar.

Även om ni inte vet vad det handlar om imorgon, så wish me luck ♡ Ta hand om er, tack för att ni finns!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats