Tessie-san

Housetour del 1

Under frågestunden jag hade för ett tag sen så fick jag en önskan om att göra en housetour som ni får följa med på.

Jag har inte hunnit fota av alla rum och vrår än, utan tänkte att vi tar ett par stycken åt gången. Vi bor ju på tre våningar och vi startar med övervåningen, där vi har vårt sovrum (där Harley också har sin spjälsäng), vi har Kelly och Belles sovrum, samt en liten toalett. Sen går luckan upp till vinden där också – vet att flera av grannarna har gjort om det utrymmet till ännu ett rum, men det har vi aldrig haft något intresse av.

Vi börjar med Kelly och Belles rum:

 

De har en varsin säng, en proppfull garderob som de delar, lite leksaker, böcker och en låda full med utklädningskläder. Mestadels av deras leksaker har de ju nere i lekrummet, men häruppe brukar vi plocka fram My Little Pony-hästarna och husen och leka. De brukar också vilja klä ut sig till prinsessor och leka att de ska gå och lägga sig, haha.

 

 

Sen har vi den lilla toaletten:

 

Sen har vi då vårt sovrum. Harley har sin öppna spjälsäng bredvid mig. Där sover han mestadels av natten själv, sen kommer han och kryper upp i min famn sen på morgonkvisten.

 

Alla tre barnen har fått en varsin tavla med småbilder av deras första 6 månader i livet. Det har varit vår namngivningsgåva till dem (även om Harley aldrig hann ha sin namngivning innan pandemin fick fart). Älskar dessa tre tavlor och kan ligga länge och titta på alla fina bilder ♡

Den lilla bedsidecriben från spädbarnstiden står kvar i form av nallebjörnsförvaring 😉

 

Det var övervåningen det – nästa gång kör vi mellanvåningen!

Gillar ni housetouren? Då vet vi vad ni gärna får göra – klicka på likehjärtat ♡ PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats