Tessie-san

Utbakade flätor x 2

Måndag och ny vecka!

Tänkte att vi kickar igång den med lite flätor.

Det har blivit en del utbakade flätor de senaste dagarna, så jag bakar ihop två dagars frisyrer i ett inlägg. Bjussigt va?

 

Två utbakade flätor i all sin enkelhet, men väldigt fint tycker jag! Speciellt om man börjar fläta väldigt tidigt i luggen, det var jag inte alls så bra på förut, men övning ger färdighet!

Hennes flätor blir bara längre och längre. När hon tittar upp med huvudet når de ner till rumpan!

 

Flät-frisyr nummer två gjorde vi i fredags.

Kelly ville gärna ha utsläppt hår, men eftersom de skulle till förskolan och leka sa jag att vi får sätta upp luggen iallafall, så hon inte får håret i ögonen. Så vi gjorde två utbakade flätor men slutade i mitten på huvudet och lät resten hänga fritt ♡

 

Harley-Bobbing var inte sen med att photobomba. Han ville åt leksaken som låg på ljusboxen och då kunde inget stoppa honom 😉 Han är världens envisaste och stark som Hulken, heeeerregud vad stark han är? Jag har aldrig varit med om maken om en starkare 9-månaders…. men det kan vi ta i ett eget inlägg.

 

Belle-gumman är så söt. Jag frågade om hon också ville komma och ställa sig så jag fick fota hennes två tofsar – då kom hon springandes och ställde sig som Kelly brukar stå och så tittade hon upp (som jag alltid ber Kelly göra för att få med hela frisyren). Hon är så himla uppmärksam och ser och hör alla detaljer i allt vi säger och gör. Gulligumman ♡

 

Fler flätor och frisyrer hittar ni i kategorin “Håruppsättningar och flätor“, (alla kategorier hittar ni längst upp till höger på sidan).

Nu ska vi snart klä på oss ytterkläderna och hämta hem storasystrarna, Harley och jag. Vi har haft en riktigt mysig dag tillsammans vi två, vi har strosat i affärer, köpt pumpor och ätit lunch ute. Åh vad han (och jag!) njuter av att få min fulla uppmärksamhet ♡

Puss på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats