Tessie-san

Han sov en hel natt!

Hej fina! ♡

Det var en betydligt gladare mamma som vaknade upp imorse kan jag säga. Harley sov hela natten – fram till 06.00! Eller han började knorra vid 05.00, men då fick han en flaska och somnade sedan om en timme till. Viiiilken skillnad det är att få sova “ostört” sådär en hel natt. Jag hade ju Kelly och sen även Belle hos oss också i sängen, och de brukar brottas med varandra för att få ligga närmast mig, så det är ju inte semester ändå, men ni fattar 😉

Vi körde en matchy matchy idag – jag och mina tre, och så åkte vi iväg till gymmet allihopa.
Söndagar betyder dans – åh, vad den gör mig glad! Älskar söndagar numera!

 

Det är aldrig en lugn stund med dessa tre virvelvindar ♡ Det är dock mycket enklare att hantera om man får någorlunda med sömn. Så amen för denna natt!

 

Det börjar bli så fruktansvärt kallt ute nu!
Har därför plockat undan sommar-sittunderläggen till vagnarna och plockat fram åkpåsarna istället. Vi har två rosa och ett blått. Behövde tvätta de rosa, sen ska de också få bäddas om i vagnarna. De är såå gosiga.

 

På gymmet möte vi upp Iman, Amir och deras tjejer Dalia och Medina.
Dalia och Kelly hade bestämt innan att de skulle ha likadana kläder på sig idag. Fina fina tjejer ♡

 

Kolla in Kelly! On her tippy toes ♡ Vill så gärna vara stor!

 

Efter ett superkul Bodyjam-pass för mig och Iman, och lek för barnen gick vi iväg och handlade lite snabbt. Svängde även förbi Dollarstore och köpte lite småsaker inför Halloween. I veckan som kommer ska vi äntligen ta upp Halloweenlådorna hemma och pynta och pyssla lite.

Tjejerna vill aaaalltid stanna till vid karusellerna där i Port 73, och nu fick de göra det.

 

Vi kollar på Sabrina – tonårshäxan på Netflix just nu, den nya versionen alltså. Har ni sett den? Riktigt spännande, men lite för läskig för mig egentligen. Jag blundar eller tittar bort när jag märker att det blir för mycket, annars får jag mardrömmar… Är så himla känslig när det gäller skräck.

När jag var tonåring såg jag massor med skräckfilmer med kompisar “för att man bara gjorde det”, men jag tog alltid med mig det läskiga långt efter att filmen var slut och drömde mardrömmar och var rädd när det blev mörkt. Fy så onödigt. Idag säger jag nej tack till allt som har med skräck att göra, jag märker på en gång om det är något som kommer göra mig rädd länge eller inte, och väljer då att inte titta alls.

Ibland missar jag ett helt avsnitt för att jag kollat bort så mycket, hehe.

Gillar ni skräck?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats