Tessie-san

Porträtt av familjen Huvudfoting

Alltså huvudfotingar. Är det inte det sötaste lilla påhittet som finns?

Vet att det på 4-årskontrollen på BVC tittas på om barnet kan göra huvudfotingar, i en del av sin utveckling. Så himla roligt att det är något man “alltid gör” när man växer upp alltså.

Kelly började rita sina första huvudfotingar i början på sommaren och jag blev så himla gråtig när jag såg det. Hennes allra första – åh, de kommer jag spara för all framtid ♡

Det här familjeporträttet ritade hon idag. Alla fem familjemedlemmar i familjen Huvudfoting var med.
Tycker verkligen att hon fångat vår naturliga skönhet!

 

Det är på riktigt den finaste bilden vi har hemma ♡

Ska absolut rama in den, men tills dess hänger den på hedersplatsen uppe på kylskåpet.

 

Belle är inte riktigt där än att hon ritar huvudfotingar, men hon är väldigt duktig på att göra små ringar i sina teckningar ♡

“Titta på mig då!” säger hon med sin gulliga lilla röst. De är båda väldigt mycket för att visa vad de kan just nu. Både när det gäller vad de ritar, hur de dansar, hur snabbt de springer, roliga miner de gör, allt!

 

Harleyboy är inte riktigt redo för tuschpennor överhuvudtaget egentligen, men han fick testa på lite snabbt idag. Det var inte många minuter (sekunder?) han hann ha pennan i handen innan han råkade rita sig själv på tröjan och sen försöka äta upp spetsen… så vi väntar nog med tusch för honom ett litet tag till.

 

Vi var ute en sväng och lekte med grannbästisen idag på dagen och jag passade på att torka rent dubbelvagnen medans tjejerna lekte med henne i sandlådan.

Resten av dagen har jag varit helt orkeslös. Vet inte vad det är. Fick en lång “sovmorgon” imorse, men var ändå mitt-i-natten-trött när jag kände mig tvungen att gå upp sen vid 9.00. Har haft noll ork, kort stubin och varit allmänt otrevlig idag. Stackars min familj som fått stå ut med en surpuppa som mig.

Fick iallafall arslet ur och färgade håret idag. Det var verkligen på tiden, ser så himla trist ut när utväxten kommer ut så mycket och det bruna blivit för ljust. Känner mig alltid som finast när det är precis nyfärgat mörkt.

 

Imorgon hoppas vi att vinden vänder och jag vaknar upp som en solstråle!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats