Tessie-san

Fransar och kurragömma

Imorse när Kelly klädde på sig kläderna jag lagt fram som vanligt dagen innan tittade hon lite extra på sina strumpor.

“Vad står det på dem?”
“Det står måndag!” svarade JP.
*Kelly sken upp som en sol*
“Då får man äta fredagsmys inatt!”

Citatmaskinen har gjort det igen. Jag kunde inte sluta skratta. Tack för den roliga starten på dagen ♡

Natten var dock fördj*vlig och jag sov inte många minuter pga en viss liten herre som inte kunde komma till ro och bökade loss hela natten lång. Jag ropade nog hej alldeles för tidigt igår med andra ord. MEN. Det är faktiskt inte så konstigt att han har en del bökiga nätter just nu, han är utan tvekan inne i en ny utvecklingsfas och de perioderna brukar ju som bekant kunna stöka till sömnen bland annat. Han har nämligen knäckt två koder på bara två dagar. Men det förtjänar faktiskt ett helt inlägg, så det kommer upp imorgon ♡

Här har vi gofisen som tar varje chans hon får till att lura till sig fredagsmys eller lördagsgodis.

 

Idag åkte vi iväg till Farsta och jag gjorde äntligen nya fransar. Det var ett bra tag sen nu, men mitt ena öga har ju varit med om en del den senaste tiden så det har liksom legat lite på is.

Alltid skönt när det är gjort iallafall. Känner mig genast mycket piggare med nya fransarna. De kan nästan trolla bort de gigantiska påsarna jag har under ögonen 😉

 

Sen strosade vi runt lite i affärer och uträttade lite ärenden.

Det var så så mysigt att få vara bara vi två en stund. Han fick en leksak och jag passade på att köpa lite saker till Kellys födelsedag. Hon kommer ha två kalas i år, ett “vanligt kalas” och ett Halloweenkalas. 

 

Sen köpte vi två pumpor också! Äntligen är det dags att pynta hemmet all in med Halloweengrejer och vi börjar med pumporna!

 

När det var dags att hämta tjejerna stannade Harley hemma med JP. Han hade ett jobbsamtal, men kunde ha Harley ändå så kunde jag gå och hämta Kelly och Belle själv.

Allt hade gått så bra idag och det var två glada tjejer som mötte mig på gården när jag kom. Jag berättade att Harley och jag köpt pumpor och frågade om de ville karva dem med mig – det ville de absolut göra!

På vägen hem lekte vi kurragömma. Det är alltid lika utmanande att hitta Belle 😉

 

Jag var bäst på att gömma mig, moahahaha. De hittar mig aaaaaldrig!

 

“DÄR är Kelly!!”

 

Vi karvade två superfina pumpor, men nu är jag så trött att ögonen går i kors. Måste stänga ner datorn och ta natt känner jag.

Berättar och visar mer om pumporna imorgon. Godnatt på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats