Tessie-san

Hej våren

Hej på er, hoppas ni mår bra ♡

Vi hoppar glatt in i slutet av den här veckan och slutet på den här oändliga sjukdomshistorien. Oliver har lite prickar kvar som inte torkat helt än, så han är hemma veckan ut, men sen är planen att vi alla är tillbaka på skola, förskola och jobb igen på måndag. Det känns så skönt att vi äntligen kommit hit.

På tal om något helt annat, så är jag sååå himla glad för vår uteplats. Och att vi valde att investera i en stor altan förra sommaren. Vi har så mycket nytta av den från tidig vår till sen höst. Ingen blöt och geggig gräsmatta, utan barnen kan springa ut och leka där hela tiden. Häromdagen var det supersolig och härligt, och när alla kommit hem från förskolan så tog vi en varsin glass. Blev premiär för allas nya vårkepsar också, för solen var verkligen framme.

♡♡♡

Finns det något gulligare än hängselbyxor på små gosnosar? ♡

 

 

Gjorde en så himla god sallad igår med rostad sötpotatis, blomkål och broccoli i ugn, med ruccola, machesallad, fetaost, rödbetor, soltorkade tomater och rostade pinjenötter på. Sen godaste såsen i världen – green goddess. Det var så så gott och Kelly – som hade fått något annat till lunch med Oliver ville smaka på min tallrik – och bad om att få en egen likadan.

 

Idag gjorde jag samma lunch igen till mig och Kelly, och Oliver fick skruvpasta med smör, prinskorvar och lite grönsaker. Alla nöjda ♡

 

Hur mår ni? Ska vi köra en frågestund eller något? Om intresse finns så kör vi. Klicka på like-hjärtat eller kommentera så gör jag isåfall iordning ett Frågeinlägg lite senare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats