Tessie-san

Urvuxna kläder

Hej på er, mår ni bra?

I förra flät-inlägget undrade jag om ni skulle vara intresserade av att se en mer ingående beskrivning av håruppsättningarna vi gör, med steg för steg i bilder, men intresset var svalt? Bad er klicka på like-hjärtat eller kommentera isåfall, men trots att ni är ett relativt stort gäng härinne var det ganska få som gjort det. Kan det vara så att ni bara råkade scrolla förbi utan att lämna ett litet avtryck eller var det helt enkelt så att det inte var något intressant?

Nog om det.

Idag ville Kelly stanna hemma från förskolan och det fick hon såklart göra.
Ibland har man bara en mammigare dag, och det är helt okej. Nu när jag är hemma med Harley och har möjlighet så är det klart att de får stanna hemma om de vill. Man märker också skillnad på om det bara känns lite motigt när vi ska säga hejdå vid lämning (för att sen springa iväg glatt och leka med kompisarna minuten efter) eller när det verkligen är så att de bara vill stanna med mig.

Idag var en sån dag. Vi lämnade Belle på sin avdelning, men när vi kom fram till Kellys avdelning så tittade hon på mig och sa att hon verkligen inte ville gå idag. Så då fick hon hänga med mig och Harley på vår promenad vi brukar ta varje morgon och sen hängde vi hemma.

Jag har kört tvätt efter tvätt, hängt och vikt. Plockat och donat här hemma. Kelly och Harley har busat, och när Harley sov sina naps satte sig Kelly och ritade, och tittade på sin Ipad. Sen hjälpte de mig att sortera ut alla Harleys urvuxna kläder och la ner dem i en stor låda. Han växer ju så det knakar och vissa storlekar har han nästan bara hoppat över…
Nu är det storlek 74 (6-9 mån) som gäller (han är 4½ månad 😉 ).

 

 

Min stora tjej ♡
Hon är vänsterhänt, vilket är lite ovanligt. Både JP och jag är högerhänta och jag har läst att om bägge föräldrarna är högerhänta blir i genomsnitt 9 procent av barnen vänsterhänta.

 

…wait for it

 

….aaaaoooch! Jag är SÅ håröm och Harley verkar ha en förkärlek till att dra mig i håret. Varken Kelly eller Belle gjorde det vad jag minns?

 

En hel drös med för små kläder i storlek 50-68.
Vek allt och la ner i en stor låda. De sparar vi tills vidare ♡

 

Titta på den här ljusblå lilla minibodyn i minsta storleken. Det var den han hade på sig när han kom hem från BB ♡

 

När vi hämtat upp Belle gick vi och handlade tacos till middag. Jag var så himla sugen på det att jag inte kunde vänta till på fredag.

Efter middagen gick tjejerna och jag upp i deras rum och lekte. De klädde ut sig till ballerinor, superhjältar och bajskorvar (ja.. vi har en bajskorvsdräkt), sen hade de brottningsmatch med varandra tills de blev helt svettiga.

 

Imorgon ville Kelly tillbaka till förskolan igen och Harley och jag ska fortsätta med sommarpresenterna till fröknarna. Det är ju dubbelt så många presenter i år eftersom tjejerna går på två olika avdelningar.

Det blir absolut inget dyrt från oss, det är mest tid det har kostat… men jag tycker ju att det är roligt att pyssla så ser det inte som något negativt. Kan visa er sen när de är klara!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tvåbarnsmamman

  Är ni sugna på fler barn för att ni sparar kläderna? Vissa små bebisplagg har jag faktiskt inte klarat av att slänga även om vi absolut inte vet om vi vill ha fler barn. Hur gör ni med barnkläder och blir det inte dyrt med kläder till tre små? Jag har bara 2 barn men tycker det är lite pyssel med att få till det. Lillasyster har ärvt massor av brorsans kläder men som nu till sommaren har dom ju varit i denna ålder i lite olika årstider så det blir verkligen nya sommarkläder till båda som behöver införskaffas. Är det ni båda som planerar och handlar barnkläder/ rensar? Här hemma blir det mest jag.

  1. tessiesan

   Tvåbarnsmamman- Det var så många frågor, så jag tänkte att jag gör ett eget inlägg med dem så snart jag kan istället ♡ Kram

  1. tessiesan

   Camilla- Spännande! Har alltid hört att de som är vänsterhänta är mer konstnärligt lagda – duktiga på att måla, spela instrument, skriva dikter.

stats