Tessie-san

Bandängens parklek

I helgen hade vi bokat in en träff med Jessan, Belles fina gudmor/fadder ♡

Hon föreslog först en park som låg på andra sidan stan, men vi kom sen överens om att ses på Bandängens parklek som ligger närmare oss. Där finns både lekplatser, djur och en stor äng, det blir ju toppen tänkte vi!

Det tänkte tyvärr resten av söderort också, så det var fullt med folk (!!)
Men den parken är väldigt stor, så det gick ändå att hålla avståndet tycker jag. Vi undvek att testa de klätterställningar som det var 100 klättrande barn på och gick till de ställen som var lite mer luftiga.

Vi började med att kika på djuren. Vi såg höns, getter, grisar och kaniner.

Belle var mer intresserad av att plocka stenar till Jessan dock 😉

 

 

Kelly har aldrig riktigt brytt sig om vad jag sätter på henne för kläder. Hon gillar det mesta hon har och har ingen solklar favorit eller must have.
Belle däremot, hon är väldigt bestämd med vad hon vill ha och när hon vill ha det. Ni kanske minns att jag berättat om världskriget som bryter ut varje gång vi ska ta av hennes favorittröja med Anna från Frost på kvällen när vi ska sova? Även om den är helt blöt och kladdig så skulle hon aldrig vilja ta av den om hon fick bestämma.

Nu var det plötsligt mössan som skulle vara på till varje pris och hon vägrade ta den av sig. Det var 17 grader och strålande sol, men den skulle absolut vara på! 😉

 

Harley Barley Bob Marley sportade sin nya solhatt för en dag i parken ♡

 

Vi var inte beredda på att det skulle vara sommar helt plötsligt, så vi hade varken med oss solhatt till tjejerna eller tänkt på att smörja in dem, så efter ett par timmars lek kände vi att det fick räcka. Solsting är inget man vill ha.

 

 

På tal om sol – nu har Harley precis vaknat, så vi ska öppna upp uteplatsen och leka lite därute en stund.
Han får en plats under parasollet och jag tar en i solen – win win!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats