Tessie-san

Bamseloppet och sol på uteplatsen

Nu tycker jag att dagarna går fort här. Det är bara 1½ vecka kvar för tjejerna på förskolan, sen går de på ett långt härligt sommarlov! Tänk att sommaren äntligen är här.

Det kommer såklart bli en lite annorlunda sommar eftersom vi inte riktigt kan göra allt vi vill, men i det stora hela kommer det förhoppningsvis bli en kanonsommar ändå. Vi kommer hänga mycket i parker, bada på stranden och i poolen på uteplatsen. Vi kommer äta massvis med glass och gå ner till vattnet och fiska. Oh ja, ta kvällspromenader innan läggdags – det har vi längtat efter ♡

Nästa vecka väntar dagar med 20 + och sol, ska se om vi kan få hem och upp den nya poolen tills dess. Ska bli kul att se tjejernas miner när de får se den!

 

Tidigare i veckan hade vi också en härlig dag i solen. Harley hängde i sin gåstol i skuggan och jag satte mig i solen på uteplatsen och solade.
Titta vilken glad kille i sin fina solhatt ♡

Tjejerna hade sprungit Bamseloppet på förskolan. De hade tydligen firat förskolans dag lite senare än alla andra och sprungit loppet, dansat till musik och ätit kanelbulle. De var så glada och ville berätta allt när vi kom och hämtade dem.

De fick varsitt diplom efter att ha deltagit i springloppet och de var så malliga så ♡

 

Imorgon kommer äntligen Molly hit. SOM vi har längtat efter att ses! Vi ska grilla och hänga på uteplatsen. Hoppas det blir fint väder, vi håller tummarna för det!

Ska försöka ta en tidig kväll. Behöver få in ett par extra timmar på sömnkontot.

Godnatt på er ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats