Tessie-san

Update: Kellys leksakskök

Måndag idag och en ny vecka!

Det var lite trögt att kliva upp imorse, men så är det för mig för det mesta. Jag har alltid varit väldigt morgontrött och gillar att ligga och dra mig om jag kan.

Klev iallafall upp och gjorde morgon tillsammans med tjejerna och JP. Ordnade frukost till Kelly och en flaska till Belle. Borstade tänder, klädde på dem kläder, fixade Kellys hår och så gick vi iväg till förskolan. Det var minst sagt ett riktigt träningspass för den här mamman att ploga fram hela skogsvägsbacken upp med dubbelvagnen. Herregud! Helt oplogat var det – ja, tills vi kom då. Jag var helt slut när vi kom fram till förskolan…
Efter att vi vinkat av storasyster på föris plogade vi vidare till centrum för att hämta ut ett paket och för att lämna in min jacka hos skräddaren. Knapparna har börjat lossna, så behövde få dem ordentligt ditsydda.

Väl hemma igen gick vi ner i lekrummet och fixade lite med Kellys leksakskök, Belle och jag.. Jag hade beställt lite smågrejer till det som kom idag, bl.a de här söta förklädena med tillhörande kockmössa, grillvante och tillbehör som kavel, ballongvisp och träslev. Så himla gulliga! Köpte ett rosa set och ett blått set, så kan tjejerna leka tillsammans sen ♡

Ja, så har vi äntligen ordnat den där extra hyllan bredvid köket jag pratade om att jag ville hitta. Det visade sig vara väldigt trixigt, men jag fick tillslut en vision om att en liten Billys hylla från IKEA skulle kunna göra susen… och voila!

– med lite dekorplast i marmor på ena hyllan och ett draperi för nedersta våningen blev det himla fint tillslut. Blev väldigt nöjd med resultatet faktiskt, och Kelly älskar det ännu mer nu! ♡

 

 

Eftersom promenadvägarna var totalt oplogade ute så spenderade vi dagen hemma, Belle och jag. Vi tränade på att sitta och ligga på mage på nya gosiga mattan i vardagsrummet och så lekte vi uppe i tjejernas sovrum. När Belle sov sin tupplur passade jag på att fixa med lite pyssel inför hennes namngivning. Det är mycket smått att göra innan allt är klart, så jag försöker ta lite hela tiden när jag får tid över.

Älskade Bellibus. Jag glömde dreggellappen idag av någon anledning och fick byta tröja på henne tre gånger… hennes första tänder är på G om vi säger så, Dreggeldamen ♡

 

När vi hämtat upp Kelly på eftermiddagen sprang vi raka vägen in i lekrummet för att visa vad vi ordnat med när hon varit borta. Hon bara gapade när hon fick syn på allt nytt! Hihi, hon är så kul, vi är väldigt teatraliska i vår familj och gör ofta grimaser och miner med full inlevelse, så hon ser sådär “chockad och överraskad” ut med hela ansiktet ♡

Hon ville genast prova sina nya tillbehör och lagade både paj, soppa och pizza åt oss. Mums!

 

Så kul att hon gillar köket så mycket! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats