Tessie-san

Favoritdag på veckan?

Tisdag idag! Tänk att tisdagar var min hatdag förut. Jag tyckte att tisdagar var den värsta dagen på hela veckan. Många har kanske problem med måndagar, men för mig var det tisdagar. Då hade veckan bara precis börjat och det var lååångt till helg. Oftast målade jag ju fan på väggen redan när jag vaknade, så jag drog nog till mig en hel del negativitet och det blev också så att det oftast var jobbiga saker som hände på tisdagar…

Sen vändes det om helt och hållet när vi väntade Kelly. Vi gick in i en ny vecka varje tisdag och det var ju något som man verkligen såg fram emot, och därmed blev tisdagar min nya favoritdag. Sen kom Kelly tillslut på en tisdag också – 1 vecka över tiden ♡ Med Belle gick vi in i en ny vecka på fredagar – och hon kom på en fredag hon med – 2 veckor över tiden. Fredagar har ju alltid varit härliga, men blev såklart ännu mer speciella efter det.

Just nu är min favoritdag i veckan, den dagen jag får vakna upp på morgonen och inte haft ett långt pass på natten… det var dock ganska länge sedan nu 😉 Vår lilla Bellibus som är så lugn och go och glad på dagarna, somnar lätt och gosig på kvällarna – men som lever rövare på nätterna. Det är inte så att hon är vaken, näe hon sover, men hon bökar, knorrar, vrider och har sig – och jag kliver sedan upp med större och större ringar under ögonen på morgonen.

Hoppas att den här fasen är över snart, tidigare sov hon hur bra som helst hela nätterna – det vore skönt att komma dit igen!

 

Sen är det ju inte lätt att vara sur på det här gullefacet på morgonen sen.
Det är ju som bortblåst när hon tittar på en med förvånad min och sedan ler stort från öra till öra. Mammas godiskaramell ♡♡♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats