Tessie-san

Tacosöndag och semlor

Hej kompisar, hur mår ni? ♡

Här har vi släckt ner, tänt ljus och bäddat upp oss i soffan. Tjejerna sover sedan en timme tillbaka och jag har bara en tvätt som jag väntar på ska bli klar, sen kan jag “ta kväll” helt. Har plockat fram kläder till tjejerna till imorgon, lägger dem alltid i varsin hög på matbordet kvällen innan. Alltid skönt att det går snabbt och smidigt på morgonen, så jag försöker förbereda allt så gott det går dagen innan, man vinner ganska många minuter på att slippa stå och välja kläder sådär på morgonen. Gör även alltid ordning vagnen och alla ytterkläder (rätt vantar, mössa, halsduk osv) redo så det bara är att klä på och sen ut där på morgonen. Det blir annars lätt en skrikfest när jag är själv med tjejerna och ska klä på oss allihopa, det blir snabbt varmt när den ena får vänta på att den andra ska få på sig kläder… jaja.

Ja, näe.. Nu var det inte det som det här inlägget skulle handla om, låt mig börja om…

 

Idag hade vi gäster över på lunch. Linnéa och hennes Glenn kom hit på tacosöndag. Det var första gången vi träffade Glenn och det var såklart jättekul. De hade med sig gofika från Konditorn och Bagaren i Hökarängen. Känt för sina oslagbara semlor! ♡ Jag är ju uppvuxen i Hökis, men har ändå inte ätit dessa semlor innan. Till mitt försvar så öppnade det här cafét efter jag flyttat därifrån, tidigare så var det en djuraffär där.

Har hört så mycket om de här semlorna, folk vallfärdas dit bara för dem! Och de höll faktiskt vad de lovade – vääldigt goda semlor måste jag säga! Mycket grädde, mycket mandelmassa och mjukt fluffigt bröd, supergoda!

Har ni ätit någon semla än? Jag brukar oftast bara äta en semla på fettisdagen, men den är ju framme i mars i år och så långt orkade jag inte vänta 😉

 

 

 

Belle-älsklingen hängde med Linnéa och somnade i hennes famn en stund också. Mammas godisbubbla ♡

 

Nu spelade tvättmaskinen sin jag-är-färdig-trudelutt, så jag ska hänga den, sen blir det söndagsmys! ♡ Puss på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats