Tessie-san

Till tomten!

Hej Tomten, här kommer en liten önskelista till dig från mig 😉

Har ni sett en så vacker sittpuff förut? Denna är från Jotex – vilken dröm att få öppna ett sådant paket under granen på julafton? Det var länge sedan jag tänkte på någonting som jag själv önskar mig. Alla mina tankar har hela tiden gått till vad Kelly skulle vilja ha/behöva/vara fin i. Det är ofta jag går förbi någon snygg blus och tänker att “den ska jag nog unna mig”, men sen landar jag ändå alltid i att “äh, tänk så mycket fint jag kan köpa till Kelly istället” och sen struntat i blusen, hehe. Men det är väl inte mer än rätt, hon är ju nummer 1 i våra liv nu – precis så det ska vara!

Men om jag fick önska så skulle jag verkligen önska att få ha den här vackra sittpuffen i vårt vardagsrum. Den skulle komplettera vår soffa otroligt bra, wow vad snygg den är! Såg att den fanns i flera olika storlekar och färger, men den här mörkgrå, stora modellen var den allra finaste tycker jag!

sittpuff

 

Något annat jag går och drömmer om i hemlighet är att få äga en symaskin. Det får inte vara någon jätteavancerad, för så duktig är jag inte, men jag minns att jag ändå var rätt flink med fingrarna på syslöjden i högstadiet. Trä på en symaskin var inga problem och jag gjorde ett par helt okej toppar och kjolar till mig själv minns jag.

Skulle mest vilja ha den för att laga hål i kläder, men framförallt för att försöka mig på att sy kläder till Kelly. Tänk vad roligt det skulle vara om jag blev duktig på det? Har sett så många fina konton på Instagram med folk som syr barnkläder själva och säljer vidare, hur svårt ska det vara? Jag är ju pysslig av mig, det skulle jag nog klara av! Hittade en väldigt basic, men fin en på Ellos här!

symaskin

 

WOW! Jag älskar ju att baka och duka fram med fina fat och jag blev helt tagen när jag fick se det här ljuvliga kakfatet i tre våningar. SÅ himla fint! Jag har inget sådant, jag har flera fina envåningars och en tvåvåning, men ett trevåningsfat skulle vara en dröm att få servera mina bakverk på! Åh, den önskar jag mig verkligen! ♡ Finns på Royal Design här!

 

650803

 

Slutligen skulle en prenumeration av nya fina blombuketter levererade till dörren en gång i veckan ju vara så drömmigt! Såg detta hos någon bloggare för något år sedan och skulle älska att få testa på detta. Man får alltså en ny bukett med fina blommor levererad till dörren varje torsdag (beroende på hur länge man vill prenumerera) lagom så man kan binda ihop sin egna fredagsbukett eller göra fler små istället. Skulle älska detta! Här startar man en prenumeration.

blomm

 

 

Sen önskar jag mig en vit jul och härliga juliga stunder med min familj. Tack på förhand, tomten! ♥

Vad önskar ni er?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats