Tessie-san

För ett år sedan idag

För precis ett år sedan så var vi redan på BB. Vattnet hade gått den här natten och vi var så förväntansfulla! Inte visste vi då att det skulle ta ytterligare en dag (hon föddes 00.13) och hur jobbiga timmar vi hade framför oss. Men heller inte vilken obeskrivlig lycka vi skulle känna när hon äntligen kom upp i min famn efter allt det! Det mäktigaste jag varit med om i hela mitt liv och jag är så lycklig att just hon kom och gjorde mig till mamma ♡ Kom och gjorde oss till en sammansvetsad familj.

Här är en av de allra sista bilderna på mig och magen. Åh, vad jag älskade min gravidmage! Jag var så mallig över den ♡
Hade dock en riktigt jobbig foglossning och det var tufft de sista dagarna, med att bara ta sig fram och att andas. Vi gick över tiden med prick en vecka och vi kunde inte vara lyckligare när hon kom till oss!

 

IMG_0155

 

Nu har vi den här spralliga (snart) 1-åringen hos oss och hon förgyller våra dagar med skratt, bus och kärlek. Det här året har gått så otroligt fort och jag bara antar att de kommande åren kommer fortsätta swisha förbi, så det gäller att leva i nuet och ta hand om dagarna. Vi försöker att inte “längta” framåt i tiden, utan njuta här och nu, den här tiden kommer aldrig tillbaka så det gäller att ta tillvara på den.

Älskade älskade barn – mammas ros – imorgon fyller du ett helt år och mamma och pappa älskar dig mest av allt! ♡♡♡

IMG_4539IMG_4540IMG_4541IMG_4542IMG_4545

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kornelia

    Ja, helt plötsligt är hon fem och smäller igen dörren till sitt rum för att hon inte fick titta på ett till avsnitt av Sofia den första.. 🙂

stats