Tessie-san

Första snön!

Vaknade någon gång inatt för att gå på toaletten och såg då att hela marken var täckt av snö. Det är så roligt att få upptäcka allt genom Kellys ögon och snö är ju helt klart något roligt för barn. Hon kanske fortfarande är lite liten för att förstå, men vi ska absolut leka i snön i vinter och göra snöänglar och åka pulka. Kanske bara i vår lilla backe på tomten, men det blir alldeles lagom det ♡

Vi var iväg och utförde lite ärenden idag och det var riktigt kallt ute. Tur att vi har så varma jackor och overaller! Kellys är från Kappahls Newbie och hennes mössa likaså.

 

IMG_4509

 

Nu är det inte långt tid kvar innan Kelly fyller 1 år (på onsdag) och på lördag ska vi ha hennes kalas med vänner och släkt. Jag har som vanligt gått helt i överdrift när det gäller att planera inför kalaset, men jag tycker ju att det är så himla kul, så det gör inte så mycket. Jag bestämde mig för att göra tårtan själv i år eftersom det är Kellys första kalas. Brukar inte göra tårtan själv, allt annat gör jag gärna (kakor, muffins osv) men tårtan brukar jag köpa färdig. Nu tänkte jag ändå att det skulle vara kul att försöka. Fick ganska tidigt en vision om hur tårtan skulle se ut när vi bestämde att vi skulle köra på enhörningstema, men kom sen på nu i dagarna att det kanske skulle behövas två tårtor ändå… vilken mardröm om tårtan skulle ta slut innan alla som vill ha hade fått? Så nu har jag brainstormat för mig själv igen och kommit fram till en andra tårta också (som att det inte var mycket att göra redan 😉 )

Idag förberedde jag iallafall lite smådetaljer som ska pryda den ena tårtan, kan ni gissa vad det ska föreställa? Det var min första gång att modellera med sugarpaste, men det var inte så krångligt. Hade köpt sugarpaste i färgerna blå, rosa och vit, samt ätbar guldfärg som jag använt till att “måla” vissa detaljer. Ska bli så kul att se hur resultatet slutligen blir!

 

IMG_4512IMG_4515

 

Nu ska här läsas godnattsaga (vi läser om Skönheten och Odjuret just nu) och lite senare kommer min önskelista till tomten upp. Puss så länge ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats