Tessie-san

Ständigt denna Elsa-fläta

Kelly bad om en Elsa-fläta imorse igen. Det är absolut den populäraste frisyren om man frågade henne. Det spelar tydligen inte så stor roll hur jag gör själva flätan, det viktiga är att den kommer ner på ena sidan bara, och tur är väl det – då får jag lite utrymme till att variera den lite och göra nya flätvarianter varje gång.

Idag gjorde jag en halvutbakad fläta längst ner som sedan fick komma ner på högra sidan. Gjorde en liknande för ett par veckor sedan, men det är ingen fläta vi gjort så många gånger tidigare, så jag vill gärna öva upp mig lite, då blir de ju bättre och bättre för varje gång.

Idag avslutade vi med två fina hårspännen på sidan, tycker det blev jättefint! ♡ Sen ville Kelly lägga till sitt pärldiadem också, och då blev det ju ännu finare.

 

 

Fler flätfrisyrer och uppsättningar hittar ni bland kategorierna uppe i högra hörnet. Har döpt just denna till “Håruppsättningar och flätor”, gå in och kika om ni vill.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hej.
  Måste fråga var du köpt den fina tröjan Kelly har på sig? Min dotter hade älskat en sån tröja.
  Tack för en fin och inspirerande blogg ♡

  1. tessiesan

   Emma- Åh men TACK! Du förstår inte hur glad jag blir för de fina orden! ♡
   Den är köpt på Lindex. Finns i både rosa och den här ljusgrå/blå färgen. Jag köpte båda, så tjejerna kan ha en varsin 😉
   Stor kram!

stats