Tessie-san

Matcha syskon

♡ I samarbete med minilappar.se

 

Det har blivit plusgrader här i Stockholm nu och snön har börjat smälta bort. Det är väldigt slaskigt och blött, så vi tog på de fodrade regnoverallerna istället för vinteroverallerna idag.

De matchar så fint ihop alla tre. Letade superlänge efter en likadan overall som tjejerna hade fast i en blå färg till Harley, men de var slut överallt. Kontaktade t.o.m själva tillverkaren, men de sa att de var helt slut och tyvärr inte skulle komma in igen. De som fanns kvar var i storlek 74 och den storleken växte Harley ur för länge sen. Blev så glad när jag tillslut hittade den där gråvita med samma mönster. Jag älskar ju att matcha dem alla tre ♡

De har matchande mössor också ♡

Det var så roligt första dagen när vi kom dit för Harleys inskolning, så sprang en av Kellys kompisar på förskolan fram till oss och ropade “Nämen, han har Kellys mössa på sig!”

 

Min stora lilla älskling ♡
Han hade så roligt idag igen, och när det var dags för oss att smyga iväg hemåt blev han ledsen så fort vi kom till hallen, när han förstod att vi skulle gå hem. Det tar jag som ett riktigt gott tecken!

Imorgon ska jag gå iväg en kort stund för första gången, så då får vi se vad han tycker om det.

 

När vi kom hem åt vi en snabb lunch sen somnade han. Då passade jag på att namna kläder och packa hans förskoleväska med extrakläder, snuttefilt, nalle och nappar.

Jag beställde hem lite nya namnlappar till både honom och till tjejerna, de går ju verkligen åt. Har en varsin färg åt dem så det är lätt att se vems som är vems (eftersom de har en del likadana kläder och framförallt är så nära i storlek). Kelly har blå, Belle har rosa och Harley har gul, sen byter jag bild varje gång för omväxlingsskull.

Jag beställer som vanligt mina namnlappar från Minilappar.se
Tycker de har så fina motiv, de fäster bra och håller tvätt efter tvätt. Jag har just nu ett samarbete med dem där ni genom min kod Tessiesan får 20% på hela beställningen. Passa på! Det är alltid fri frakt och snabba leveranser.

 

När vi gick tillbaka sen på eftermiddagen för att hämta upp tjejerna så hade det töat ännu mer, och pulkabacken var numera en is-slask-backe istället. Kelly ville genast springa upp och provåka på bara rumpan nu när det var is. Det gick hur fort som helst och hon skreeeek hela vägen ner.

Hon gillar verkligen att leka i snön/vattenpölar, till skillnad från Belle och Harley som inte är så mycket för att blöta ner sig i onödan – precis som jag. Vi stod längst ner och hejjade på istället.

 

När vi kom hem åt vi pannkakor till middag och sen satte jag mig och målade tillsammans med Kelly och Belle. Vi gjorde en “Ingen Reklam Tack”-skylt till vår brevlåda och vanliga teckningar med den här fina glittermålarfärgen. Sen ville Belle kolla lite på Ipaden, och Harley lekte med pappa, då gick Kelly och jag upp i deras rum och lekte fram till nattning.

Imorgon ska vi till förskolan trots att det är fredag, och det är ju för att vi håller på att skola in Harley. Så tjejerna följer med även om det är deras “lediga dag”, sen går vi hem tillsammans. Jag vet att det önskas chips och grönsaker med dipp till fredagsmys så det måste vi gå och handla också.

Nu är det dags för våran kvällsserie. Vi hörs mer imorgon. Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats