Tessie-san

En bild säger mer än tusen ord, vad säger då en hel tavla?

Nu är äntligen Harleys 12 månadsbilder tagna och jag håller på och framställer själva tavlan det ska bli.

Jag har tagit 4 bilder varje månad sedan han föddes, och haft olika färg på kläderna varje månad för att göra det mer effektfullt. När vi tagit bilderna ett helt år (hans första år) så sätter jag ihop bilderna efter varandra och framkallar dem till en tavla.

Har gjort en likadan till både Kelly och Belle, och det är några av mina absoluta favoritsaker i vårt hem. Deras hänger vid matbordet där vi äter varje dag, och vi brukar ofta titta på dem tillsammans och tjejerna brukar kommentera hur små bebisar de var, och hur roliga de såg ut på vissa bilder.

Vill gärna hänga upp Harleys kommande tavla därunder, men jag är rädd att det blir för trångt. Får se hur vi gör.

 

På tal om tavlor. Barnen har varsin tavla till med blandade bilder från 0-6 månader. De har alla fått den tavlan av oss i namngivningspresent (Harley har väl inte officiellt fått sin än eftersom hans namngivning blivit uppskjuten iom Corona). Tanken är väl att de ska få med sig sin respektive tavla när de blir stora och flyttar hemifrån, men just nu hänger de så fint på väggen inne i vårt sovrum.

Jag älskar att ligga och titta på de bilderna. Tiden går så fort, livet går så fort – därför är det så mysigt att få titta tillbaka och minnas när de var sådär pyttepyttesmå, mina älsklingar ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats