Tessie-san

Skoshopping

Hej på er! ♡

Vi har påbörjat långhelgen och är väldigt förvirrade över vilken dag det är. ”Idag är det ju söndag, så de kanske öppnar senare” sa JP när vi pratade om öppettiderna på Port 73. Röd dag stämmer visserligen, men fortfarande bara torsdag.

Efter att vi ätit frukost packade vi in oss i bilen och åkte iväg till Port 73. Barnen behövde nya sommarskor för de har vuxit ur samtliga från förra året. Vissa par hade de ärvt av varandra i en säsong till, men i år var allt för smått. Jag ville också titta på ett par sommartofflor till mig. Mina två par jag haft i flera år gav upp förra sommaren, och sulan vid tårna öppnades upp och bara gapade. Haha, vad gör jag med mina skor egentligen?

Det blev två par var. Ett par sandaler och ett par sommarskor som man bara sticker in fötterna i utan strumpor. Sen hittade jag ett par halvfula, men oj så sköna tofflor till mig med. Komfort framför allt annat just nu 😉 Eftersom vi har så många barn älskar jag Skopunkten. De har ju alltid 3 för 2 på alla deras skor, det billigaste paret på köpet. Det är ju väldigt uppskattat när man behöver köpa många par.

Efter skoshoppingen var alla så hungriga så vi gick och åt lunch på Burger King.

På vägen dit sken solen och det var varmt och härligt, när vi gick därifrån blåste det kalla vindar så vi skyndade in i bilen.

Mina små nallebjörnar ♡

Ska snart börja med middagen, det blir barnens favorit – nudlar! Det har varit omöjligt att få tag på nudlar de senaste veckorna, har ni märkt det? Det har varit bristvara och slut överallt. Barnen har tjatat och tjatat efter sina nudlar, så nu när jag såg att de fått in ett litet parti igen så köpte jag ett helt gäng. Så idag ska det festas, haha 😀

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats