Tessie-san

Utloggad från Instagram

Är det någon mer än jag som fått problem med Instagram efter senaste uppdateringen?

Jag avskyr när det ska uppdateras till nya versioner, jag gillar sällan nya designen och tycker ofta det är någon bugg som krånglar till det. Men nu på kvällen uppdaterade jag samtliga appar som väntade med en ny version.

Märkte på en gång att det var något konstigt efter det. Jag fick bara upp gamla bilder i flödet, från typ ”4 dagar sedan” eller ”3:e maj”, sen kunde jag inte scrolla mer än ett par bilder innan det tog stopp och inga mer bilder kom. Sen helt plötsligt loggades jag ur och kan inte komma in igen.

Tänkte direkt att jag blivit hackad på något vis. Fan också!

Nu har jag hållit på och återställt lösenord tusen gånger, raderat och installerat om appen. Uppdaterat till senaste versionen av iPhonen också som legat och väntat, stängt av och på hela telefonen, men ingenting hjälper. Jag kommer in i en sekund, det står att ”flödet ej kan uppdateras” sen loggas jag snabbt ut igen. När jag söker på Instagram support så står det att jag måste logga in för att fortsätta… men jag KAN ju inte logga in. Så himla frustrerande.

Någon som varit med om liknande?

 

Vore supertrist om mitt konto är förlorat för gott 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tvåbarnsmamman

  Hej!
  Stort grattis till kommande bebis!
  Har varit med om exakt samma då jag tror mitt konto blev hackat. Jag hade dessutom en gammal mailadress kopplad till kontot och den adressen visade sig vara inaktiv. Vet inte exakt vad jag gjorde men jag höll på i flera timmar och klickade och höll på. Lyckades få en kod skickad till min mobil till slut och kom in på kontot efter mycket strul. Läskigt var det! Hoppas det löser sig!

  1. tessiesan

   Tvåbarnsmamman- Tack snälla ❤️
   Ja, det har tydligen varit strul med Instagram sen igår, rapporterade fel i både USA, Storbritannien och Sverige. Men nu på morgonen fungerade det för mig igen 😍🙌🏼

stats