Tessie-san

Sista dagen på sommarlovet

Då har sista dagen på sommarlovet tagit slut. Vilken fin sommar vi fick ändå, jag tror barnen känner sig nöjda, utvilade och taggade inför hösten och förskolan nu.

Vi spenderade dagen på hemmaplan. Jag har ordnat med det sista inför imorgon, och barnen har sprungit ut och in och lekt hela dagen. De frågade om de inte fick bada i poolen, så den la vi ner i backen – så fick de bada rutschkanepool, förmodligen för sista gången det här året.

På eftermiddagen kom deras grannbästis över och lekte, och åt sen middag här. Det är första gången tjejerna haft en kompis över på middag och de tyckte det var såå kul. Tänk att något så litet kan betyda så mycket ♡

På kvällen kom Iman och hämtade mig, så åkte vi till gymmet för ett sent danspass. Åh, vad jag tycker det är kul med dansen, endorfinerna bara sprutar ur öronen på mig när jag går därifrån, haha.

 

När jag kom hem var alla tre barnen redo för nattning, så jag gick upp med dem på en gång. Det blir lite senare när jag är iväg på passen på kvällen, men det brukar ändå gå bra. Harley fortsätter sova bra i sin spjälsäng, heelt otroligt ♡

Nu står Kellys och Belles ryggsäckar klara i hallen inför imorgon. Ombyten, vattenflaskor, solskyddsfaktor och gosekuddarna. Redo!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats