Tessie-san

Födelsedagsvecka coming up

Nu är det födelsevecka hemma hos oss. På lördag fyller JP och jag år – och vi ska ha kalas för Belle samma dag – hon fyller år på måndag.

Vi har inte bjudit många gäster alls till kalaset iom Corona, men vi kommer absolut ordna ett riktigt fint kalas för vår Belli ändå. Jag har bakat och förberett det mesta i god tid, och nu dagarna innan plockar jag ut det från frysen och ska göra de sista förberedelserna och dekoreringen innan kalaset.

Hon blev ju verkligen fast vid Anna i vintras när vi såg Frost 2 på bio och det har hängt i sen dess. Så det var lätt att välja tema till hennes 2-årskalas. Allt går i Annas färger och jag ska ge mig på en tårta jag aldrig gjort förut, så det kan sluta hur som helst, men jag hoppas Belle blir glad iallafall.

Idag hjälpte tjejerna mig med att baka en vegansk kladdkaka. Vi har en del gäster med allergier, så jag brukar göra lite olika alternativ så alla hittar något de vill och kan äta på kalasbordet. Tycker det är viktigt att alla gäster känner sig lika varmt välkomna och tänkta på ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats