Tessie-san

Peppar peppar, ta i trä

Jag är helt i chock!
Igår provade jag ju att natta Harley i sin spjälsäng för första gången och var beredd på det mesta. Men inte att han skulle sova hur fint som helst, utan något uppvak överhuvudtaget?

Jag var tvungen att gå upp och kolla till honom ett par gånger, för det var en så konstig känsla att inte ha honom bredvid mig på soffan som jag brukar. Jag var orolig att det hade hänt något, men han sov på rygg med armarna utsträckta åt sidorna som en riktig gosekorv, jättenöjd ♡

Sen sov han kvar där hela natten, med undantag för ett uppvak vid 03 då han var hungrig, åt en flaska sen somnade han om igen. Wow, vilken jäkla premiär!

 

Ikväll gick jag upp och nattade alla tre barnen i vår stora säng, med Kelly och Belle på varsin sida om mig och med Harley i famnen. Alla tre var trötta och inom 15 minuter sov allihopa. Då la jag ner Harley i sin spjälsäng som står på min sida av sängen och så tassade jag ner. Nu håller vi tummarna att vi får en lika bra natt igen, det vore ju något 😉 *Peppar peppar, ta i trä*

 

Alltså, idag har jag fått lyckorus i kroppen flera gånger när jag tänkt på barnen. Var och en av dem har gjort sådana stora framsteg den här sommaren, de har lärt sig nya saker, de har övat på sånt de velat bli bättre på, två av tre har blivit blöjfria, ordförråden har utökats massor och sen har de växt som tusan också. Ja, och testat mina gränser en del också, men det är ett annat kapitel. Mina älskade gullegodisar, ni gör mig till världens malligaste mamma ♡

Vi hade picknick idag igen, och medans tjejerna var iväg och klappade på någon katt passade Harley på att klämma på Skrållan. Hon pratar ju om man trycker henne på magen, och det är såklart väldigt spännande! Att stänga och öppna ögonen likaså.

 

Nu är det bara en dag kvar på sommarlovet, sen börjar höstterminen på förskolan för Kelly och Belle. Kommer kännas väldigt tomt utan dem om dagarna, men jag vet att de kommer ha de så kul där, och det ska bli mysigt att få lite egentid med min gullgroda Harley ♡

Hur mår ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats