Tessie-san

Förskolestart ht 2020

Då har vi lämnat av Kelly och Belle på förskolan!

Båda två var väldigt pirriga imorse och när jag frågade vilka de ser fram emot att träffa nu efter sommarlovet så ropade de i mun på varandra. Kelly rabblade upp sina 3 kompisar hon främst brukar leka med och Belle ville mest träffa hennes favoritfröken 🙂

De var väldigt malliga när de fick på sig ryggsäckarna och vi började gå. Jag och Harley tänkte gå och handla efter vi lämnat dem, så vi tog enkelvagnen, vi har ju faktiskt två stora tjejer nu, så båda fick gå.

 


Jippiiiiie, förskolaaan!

 

Åh, mina stora tjejer! Ingen är så stolt över någon som jag är över er ♡

 

Som alltid blev det ju inte raka vägen till förskolan, vi hittade bland annat en stor grön larv som alla ville titta lite närmare på 😉 Det gäller att inte ha bråttom…

 

När vi kom fram var alla ute på gården, så vi hälsade på allihopa igen, och jag gick in och lämnade väskor med ombyten, nappar till Belle osv. Sen vinkade vi glatt hejdå och så gick Harley och jag. JP åkte iväg till jobbet.

Wow, vad konstigt det kändes att bara gå därifrån med ett barn helt plötsligt. “Nu är det bara du och jag, Bobbi” sa jag. Sekunden efter somnade han…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats