Tessie-san

Sing Hallelujah

Haaaaaallelujah haaaallelujah hallelujah hallelujaaah!

KAN ni gissa vem som fick sova hela natten utan att behöva resa sig upp, lyfta upp någon, trösta någon som haft någon mardröm, ge någon en flaska eller själv gå på toa för att kissa?

Hint –> JAAAAG!

Jag minns inte senast det hände?

Harley hostade ju en del igårkväll, men från att vi gick och la oss så hostade han inte en enda gång, utan sov som en stock utan minsta lilla knorr på hela natten. Kelly sov i vår säng också, men hon sover nästan alltid bra nu för tiden, Belle sov inne i sitt rum och kom in till oss vid 5-6 på morgonen och då gick JP upp med henne och resten av barnaskaran som vaknade samtidigt då.

Jag hade vecklat ut min gravidkudde (som jag annars har vikt upp som en fåtölj vid huvudkudden för att jag så ofta sittsover med Harley i famnen), och låg med den som man gör när man är gravid – den är väääärldens skönaste att ligga med benet över på och den ger stöd i ryggen och är absolut världens skönaste att sova med. Jag sov som en prinsessa hela natten och sov i ytterligare två timmar efter att de andra hade gått upp.

Jag vaknade därför upp som en pigg och glad lärka, frisk som en nötkärna! Skönt, det var inte igår det hände 😉

Resten av familjen mår också bättre. Det är mest Bobbi (Harley) som är snorig. Det är dock ändå sjukstugelurk på oss alla idag ändå, måste ju ändå vara symptomfria i 48 timmar innan man får gå ut bland andra människor. Vi gjorde därför någonting för allra första gången – beställde hem pizza via Foodora till lunch!

 

Jag beställde en vegetariana + pepperoni och oliver. JP tog någon med både scampi, musslor och oxfilé och barnen fick dela på en hawaii (med ananas på, hihi)

 

Bobbi fick “egen mat” först, men han tittade på våra pizzor med så stora ögon, så han fick såklart också smaka ♡

 

Efter en pizzalunch kan man ju tro att vi blev mätta som bara den och hamnade i matkoma?

Jo kanske, men inte så mycket att vi inte fick plats med lite glass efteråt. Är man hemma och är sjuk så är man. Glass är ibland den allra bästa medicinen, det vet ju alla 😉

 

Plötsligt plingade det till i min PostNord-app om att mitt paket från Aim´n landat i vår brevlåda!

Tjohooo, mina nya träningstights!
Nu längtar jag ännu mer till att 48-timmarsregeln är avklarad så jag kan få åka iväg och träna ♡

 

Hur har ni det på höstlovet? Har sett på sociala medier att flera valt att spendera lovet utomlands? Tycker det är helt galet att det finns de som tycker det är lämpligt att resa utomlands just nu? Folk börjar tröttna på att vara försiktiga märker man…

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mammatill4

  Hej! Älskar din blogg! Tycker ni har ett helt fantastiskt lektummoch leksakskök. Jag undrar kring tips på vad som är mest poppis av alla köksmaskiner i leksaksköket? Frågar inför Julen:) har en snart 1,5 åring men tror att storasyster sommaldrig lekt my ket med köket skulle kunna haka på då hon gör det när lillasyster stökar omkring:)

  1. tessiesan

   Mammatill4- Men sluuuuta vad glad du gör mig! TACK snälla för dina fina ord ♡

   Leksaksköket är verkligen en favoritstation inne i lekrummet, även Harley har börjat gräva runt bland kastruller och vispar där 🙂 Det absolut roligaste köksredskapet är definitivt kaffekokaren. När man trycker på en knapp lyser den och så låter det som att den kokar kaffe. Den leks det väldigt mycket med, de serverar både kaffe, te, saft och mjölk från den, hehe. Sen är det väldigt roligt med mat och bakverk man “kan skära upp” själv. Det kommer faktiskt finnas ett par sådana julklappar under granen i år här! Även den stora glassvagnen med olika glasspinnar och isglassar är populär.

   Stor kram!

   1. Mammatill4

    Men tusen tack, då får det bli en kaffekokare;) velade mellan brödrost och kaffekokare😂. Men kanske det blir båda;)

stats