Tessie-san

Throwback tuesday

För ett år sedan… tänk vad fort tiden går, men ändå inte?

Belle var bara 1 år och 2 månader och Kelly skulle snart fylla 3 år. Harley var i min mage fortfarande.

För prick ett år sedan skrev jag inlägget om när Belle var med om en olycka och slog upp ett jack under läppen. Minns ni det?

Hon och Kelly stod och dansade i vardagsrummet och plötsligt gjorde Belle ett lite för snabbt dansmove nedåt och slog i läppen i en av pottorna som stod där. Det blödde massor minns jag och det såg riktigt illa ut innan vi fick stopp på blödningen. Åkte in till närakuten och fick hjälp med att plåstra om och läkaren fick ta en titt. Idag syns inte ärret så värst mycket, bara om man kollar nära. Hon hade ändå tur i oturen där.

Jag minns verkligen det här som igår, men när jag ser tillbaka på bilderna så är Belle sååå himla liten? Min lilla bebis!

 

En liten tillbakablick till en dag i oktober 2019. Älskar tillbakablickar! Så himla kul att se hur stora barnen blir och vad som ändrats i våra liv sen dess.

Nu råkade just den här tillbakablicken vara om något så olyckligt som en olycka, och det är såklart aldrig kul. Men skönt att kunna titta tillbaka på det och veta att det ändå slutade bra – och att hon inte har några men av det idag.

Throwback tuesday. Kanske något vi ska införa här på bloggen? Vad tycker ni, visst är det ju roligt med tillbakablickar? Klicka på like-hjärtat om ni håller med, så ordnar vi det ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats