Tessie-san

Så omtänksam

Hej finisar, mår ni bra? ♡

Åh, jag är så glad att solen äntligen har kommit hit för att stanna ett par dagar nu. Vad gör inte solen för humöret va?

Vi alla vaknade upp av Harley som ville ta morgon… 06.15. Det är ju rekord! Så sent har han nog aldrig vaknat? Sovmorgon på över en timme, wow! Jag får ju dock sovmorgon nästan varje dag då det alltid är JP som går upp med barnen när de vaknar på morgonen (eftersom jag alltid är jour på natten), men ändå skönt för resten.

När vi alla sen vaknat så var det rätt molnigt ute. Prognosen visade på sol hela dagen, så det var en besvikelse. Men lagom till att vi ätit frukost och fått på oss kläder så tittade solen fram, så då gick vi ut och lekte i parken,  Harley ville gunga och vi andra gjorde honom sällskap. Sen röjde vi vidare på uteplatsen och tjejerna letade efter mask och sniglar i rabatten.

 

När vi kom hem fortsatte leken inne i lekrummet. Det är väldigt mycket kojbyggen just nu. Allt får agera kojbyggematerial; filtar, kuddar, lakan, bord och dockvagnar.

Vid middagen fick Kelly något i ögat som försvann sen och vi började prata lite om mitt öga (och den olycka som hände för ett tag sen), och att jag fortfarande behöver ta min ögonmedicin varje kväll innan jag ska sova, men att jag ofta glömmer den – sen vaknar jag mitt i natten och känner av ögat som behöver medicin. Så jag sa att alla gärna får hjälpa till och påminna mig om det.

Nu vid nattning blev Kelly först lite ledsen för att Belle och jag hade hunnit upp i trappan innan henne och hon var arg på mig när vi alla la oss i sängen. Efter en stund när alla kommit till ro så sa jag vår godnattramsa, sen brukar jag säga några ord om dagen och vad som väntar imorgon, sen lämnar jag rum till om någon annan vill säga något, men det var det inte nu – då avslutar jag vår nattramsa och sen är det godnatt.

När jag sagt de sista orden avbröt Kelly mig, så satte hon sig upp och sa “mamma, du får inte glömma din ögonmedicin innan du somnar”. Vi tittade på varandra och log.

Älskade vän, så omtänksam jämt. Hon hade släppt att hon blivit arg och ville inte att jag skulle glömma min medicin. Tänk att hon kom ihåg det och ville säga det som en sista grej innan hon somnade ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats