Tessie-san

Rensa, sortera och fixa

Hej på er! Hoppas att ni alla mår bra! ♡

Jag vaknade upp och gjorde mina tre övningar för ryggen och kände mig helt okej. Gör jag inte övningarna utan bara går upp direkt så pangar det till på en gång, så jag måste verkligen ta mig den tiden.

När ryggen kändes okej och jag var någorlunda utvilad när jag vaknade så fick jag ett ryck och ville ta tag i min långa to do-list. Började med en tvätt, och fortsatte dammsuga alla våningar, dammtorka alla ytor, rensa besticklådan och torka ur och göra rent. Tog ut allt under vasken (diskborstar, nya disktrasor, påsar osv) torkade rent väggar och golv därinne, och sorterade om och ställde in allt iordning.

Bäddat rent i allas sängar, kört ännu mera tvätt, och fixat halkskydd till Harleys strumpor. Han fick ett helt gäng med nya strumpor inför förskolestart, men ingen av dem hade halkskydd så han var som Bambi på hal is. Det gick ju inte. Så jag köpte hem en såndär duttpenna som man kan göra egna halkskydd med. Superbra!

Harley har lekt med bondgården och tjejerna ville sätta sig och pärla armband. Kelly gjorde ett jättefint till mig ♡

Det står att man ska göra små prickar på strumporna, men jag har hört de som rekommenderar att göra streck istället, så jag gjorde hälften hälften, så får vi se vilket som håller bäst.

 

Nu hörde jag tvättmaskinen sjunga sin lilla truddelutt därnere så det är dags att hänga den.

Laters ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Toppen tips, vi har värsta strumpkrisen här hemma varje morgon pojkarna ska till förskolan. Vet inte vad som händer i tvättstugan men försvinner säkert 4 strumpor varje gång jag tvättar så har massa omaka par. Har även en del utan halkskydd som bara kunnat användas när de väntas ha skor på sig hela tiden.

    Hade ingen aning om att detta fanns. Klickade genast hem i tre färger (vilket iofs blev lika nästan lika dyrt som nya strumpor) så nu får vi se om det blir lättare framöver. Tack!

    1. tessiesan

      Åsa – Åh så bra! Kul att jag kunde hjälpa till med tips. Har aldrig provat tidigare faktiskt, men jag hoppas det funkar bra. Kram!

stats