Tessie-san

Stjärtlapp och första stegen

Då tar jag kväll!

Det är oftast jag som tar nattningen av alla tre barnen, absolut 9/10 gånger så går det jättebra. Vi är inne i ett riktigt bra flow och alla tre brukar somna inom 15 minuter, ibland snabbare än så. Men ibland är det någon som inte kommer till ro av någon anledning – och eftersom vi alla ligger i vår säng när vi nattar så störs de andra två då och det blir en ond cirkel – så då får JP hjälpa till ibland.

Ikväll var det Harley som inte riktigt hade någon lust att somna, tjejerna sov på ett par minuter men han bökade och bökade, så då fick han gå ner med JP i lekrummet och somna istället. Vi har ju två stora fåtöljer som man kan fälla bakåt. Det är ofta där han sover middag tillsammans med pappa.

Kelly sa idag att hon har tröttnat på snön och vill ha sommar imorgon. Haha, åh vad jag håller med henne. Fast jag tycker det är himla mysigt med snön också, tycker om att den gör det lite ljusare ute, och det är ju faktiskt jättekul att leka, göra snögubbar och snöänglar, kasta snöbollar och åka pulka.

Häromdagen när de var hemma från föris gick vi till vår pulkabacke och åkte loss med stjärtlapparna. Jag hade bara mina tights på mig, så jag blev helt blöt i rumpan, men barnen var desto bättre klädda. Älskar deras overaller, såå fina färger tycker jag!

Kelly var så gullig mot Belle – “kom Belli, jag kan hålla om dig när vi åker” ♡

Bobbisen fick premiärprova sina nya vinterskor. Först satt han mest i pulkan, men sen provade vi att gå med dem och han var så himla duktig. Första stegen var lite vingliga innan han fick till det trots den extra tyngden och bökigheten det faktiskt är med ett par vinterskor vs bara strumpor hemma.

Vi gick runt och letade om vi kunde hitta någon annan liten backe att provaåka på, men utan att lyckas, så då gick vi till parken en sväng istället.

Harley undersökte lilla röda huset och övade på att gå, och Kelly och Belle turades om att köra varandra i vagnen. Det var tydligen väldigt roligt och de fnittrade och fnittrade.

Mums, min godisbit! ♡

 

Nu ska vi fortsätta med vår serie. Hoppas ni har en fin fredagskväll. Ta hand om er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats