Tessie-san

End of an era

Åh, idag hade Bobbi (Harley) och jag vår allra sista hela dag tillsammans innan han börjar på förskolan med tjejerna. Imorgon är ju de lediga, så då är de hemma med oss som vanligt. Sen kör vi igång med inskolning på tisdag nästa vecka. Kommer bara köra en timme den första, andra och eventuellt tredje dagen, sen får vi se hur det känns och utökar tiden och anpassar efter hur det går för honom.

Jag är så hiiimla nervös över hur det ska gå för honom. Han har ju inte alls träffat mycket människor sitt första år iom Corona. Och speciellt inte varit med någon utan mig alls, det har bara hänt vid ett tillfälle – för en kort promenad, men då var han ledsen hela promenaden. Usch, jag vill börja gråta när jag tänker på att han skulle vara ledsen efter mig en hel dag när jag ska iväg till jobbet. Både Kelly och Belle kändes mer redo när de började (i samma ålder som han), för de hade hängt med andra människor på ett helt annat sätt än vad han haft chans att göra.

Det som talar för att det faktiskt kommer gå bra är att han ju har sina båda storasystrar där, Belle kommer t.o.m gå på samma avdelning som honom, så han kommer ju alltid ha någon där som han känner väl och är trygg med. Sen är det ett stort plus att han börjat gå redan, och är väldigt stadig och självständig på det viset. Sen leker han väldigt duktigt själv om man sätter honom med någon leksak han tycker är kul, och han är ju verkligen van vid att leka stökiga lekar med andra barn (sina syskon). Det kommer nog gå bra det här, även om mitt hjärta värker ♡

Bobbisen, min älskling.

Min lilla galning. Han är överallt hela tiden. Det är bara bus bus bus med honom hela dagarna ♡

Han är så rolig när han antingen har en leksak som även hans systrar vill ha, eller om han snor den av dem – så vänder han det snabbaste han kan och springer med sina små ben över golvet allt han kan. Hans nya gömställe är det lilla utrymmet bredvid vasken, dit springer han alltid och gömmer sig när han vill ha något för sig själv, gullegubben.

Nu har han passerat sitt första år, och hans vackra blå ögon verkar hålla i sig. Visst borde de ha bytt färg nu om de skulle göra det? Både Kelly och Belle hade redan ändrat till sin faktiska ögonfärg i samma ålder.

 

Hur ska jag klara mig utan den här pluttisen hela dagarna nu? Jag kommer gå under 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Penny

  Ja jag känner för dig!!! Min son påminner så otroligt mycket om er rund och go och överallt och hittar på små hyss! Skillnaden är väll att han har mörkt hår och bruna ögon haha… hans systrar får minsann inte ha sina saker ifred längre heller! Skönt för honom och er att han har Belle på samma avd en enorm trygghet! Min pojke börjar inte riktigt än men den dagen kommer oxå… lilla bobetibobeti-boo kallar vi honom 😄

  1. tessiesan

   Penny- Åh vad kul! Världens sötaste smeknamn! ♡ Vi har ju massa Bob-smeknamn till Harley. Bobbi, Bobbisen, Harley-Bobbi, Bobbiton, Bobban, hahaha.
   Ja, jätteskönt att han har Belle på sin avdelning. Sen har han ju Kelly där i närheten hela tiden också, det är en väldigt liten förskola så de gör mycket tillsammans både stora och lilla avdelningen. Mysigt att ni få vara lediga med varandra ett tag till, hade också önskat att jag kunde det men nu var det dags att gå tillbaka till jobbet. Tröstar mig med att det nog kommer bli en del vab nu i början ändå, haha 😉

 2. Malin

  Så fin han är i sin ”shooting stars” dräkt, min son har en likadan i turkos ☺️

  Lycka till med inskolningen ! Det kommer gå jätte bra.. för er båda 😉😍

stats