Tessie-san

PMS eller gravid?

Hej hjärtan, hur mår ni?

Här är det sådär faktiskt. Hade en riktig skitmorgon med barnen imorse. Oliver var lite snorig inatt och hade det rätt kämpigt, så jag sov inte många minuter. Vi kämpade på med snorsug, Physiomer Baby, amning, flaskan, i min famn, ner i babynetet, upp igen, vagga… Jag var helt slut när klockan ringde och när JP åkt iväg till jobbet tidigt så bad jag barnen om hjälp denna morgon. Jag frågade om vi alla kunde hjälpas åt så allt flyter på så smidigt som möjligt, och alla lovade att de skulle det.

Men ändå blev allt bara pannkaka. Bråk, gnäll, skrik och gråt. Ibland stänger de bara av mig och hör inte ett ord av vad jag säger. Jättetråkigt att få en sån start på morgonen och vi blev såklart sena iväg till att lämna Kelly, så vi var tvungna att rusa dit.

När hon väl var lämnad har vi god marginal tills Belle och Harley ska vara på förskolan, så då kan vi slappna av och gå hur lugnt vi vill, och då blev allt tillslut bättre och alla var glada igen. Vi stannade till och tittade på hur löven ändrat färg på träden och båda valde att gå bredvid vagnen när vi inte hade bråttom. Oliver somnade med en flaska i munnen i vagnen.

På vägen hem sen kollade jag min mobil, och grannen hade skrivit att vi glömt soppåsen på verandan och fåglarna hade börjat riva ut hela påsen… Hon hade varit så snäll och gått iväg och slängt påsen, men ville varna att det kanske var lite kladd kvar på verandan. Herregud, det är andra gången jag glömt soppåsen sådär -och de jäkla skatorna är så himla snabba. Glad att vi har så gulliga grannar som hjälper till sådär utan vidare ♡

Har fortsatt känt mig låg idag. Kände det igår med. Känner mig nere, ledsen, blir arg på två sekunder. Börjar gråta för ingenting. Har en konstant klump i magen och det känns som en berg-och-dalbana i bröstet.

Antingen är jag gravid igen (haha nej), eller så är mensen på väg tillbaka och det är PMSen som gjort entré. Det är som att något ”tagit över”, som en uppsjö med känslor åt alla håll. Något är det iallafall.

 

Gullmumsingen sover här bredvid mig. Tur att han är världens absolut gulligaste och kan få mig att le på en gång. Älskar honom så mycket! Det är bättre med snoret nu, vet inte vart det kom ifrån igår.

 

Hur mår ni? ♡

Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Molly

  Séamie fråga faktiskt idag ”ska Therese få fler bebisar i sin mage” å jag svarar ”nä det tror jag inte”. å han ba ”nä 4 räcker nog” 😅

 2. Emma Å

  Hej! Har du testat att försiktigt droppa lite bröstmjölk i näsan på Oliver när han är täppt? Jag brukade hälla/droppa en droppe i taget från en tesked. Totalt kanske 3 droppar i varje näsborre. Mitt barn tyckte oftast att det var helt ok. Och det hjälpte faktiskt riktigt mycket. Hoppas att du känner dig bättre snart och att lilla sötnosen blir frisk snart! Jag är mäkta imponerad av dig! 🌼🍁Kram

  1. tessiesan

   Emma Å- men åh vad gulligt du är, tack! 😩❤️ Jag testade faktiskt det förra gången han var lite snorig, men tyckte inte det blev så stor skillnad. Kanske inte droppade tillräckligt. Får testa ikväll igen 😘

stats