Tessie-san

Hjärtflätor, skrikfest och tacotronen

Fredag, äntligen fredag och helg. Ser fram emot att få någon extra timmes sovmorgon imorgon när vi inte ska rusa iväg någonstans direkt när vi vaknar ♡

Imorse gjorde jag hjärtflätor på tjejerna innan vi skulle iväg och lämna Kelly på skolan. Lite extra fredagsfeeling på de frisyrerna 😉 Jag frågade om jag fick ta en bild på dem tillsammans – och de fick snart sällskap av någon som minsann också ville få sin frisyr förevigad.

 

Gullnosen. Han har t.o.m koll på att hålla upp huvudet ordentligt i rätt vinkel så man ser frisyren så bra som möjligt 😉

 

När vi lämnat av Kelly gick vi hem en sväng, packade vagnen och sen tog vi bussen till Farsta. Barnen älskar att åka buss, och speciellt nu när de är stora nog att sitta på egna säten. ”Jag håller i dig Harley, så du inte ramlar av” – sa världens goaste storasyster ♡

 

Nöjd kille i vagnen också ♡

Vi kikade lite i affärer, köpte födelsedagspresenter till en kompis de ska på kalas hos, sen åt vi lunch på Burger King.

Alla var glada och allt gick bra – tills det inte gjorde det längre. En av dem tappade plötsligt bort sina öron och kunde inte för allt i världen lyssna på mig längre. Jag tyckte inte att jag bad om orimliga saker när jag sa att man inte får springa iväg och man får inte riva ner saker i hyllorna – men det var tydligen precis det som skulle göras, om och om igen.

Hejdå tålamod.

Det blev skrikfest och vi fick då många blängiga blickar från förbipasserande. Det var en mamma som gick med sitt barn som glodde så mycket att jag trodde ögonen skulle ploppa ut. Hon liksom vände på huvudet och fortsatte stirra även när de gick förbi oss. Hon hade minsann aldrig sett ett barn som tappat lusten och satt igång en skrikfest mitt på blanka dan? Ja men här, varsågod. Här fick du se en riktig dundershow helt gratis.

Någon somnade sedan i vagnen av utmattning. Att hålla show sådär orimligt högt i Farsta centrum tar tydligen på krafterna. Vi andra fortsatte våra ärenden, sen tog vi bussen hem igen, lagom till att det var dags att hämta hem Kelly från skolan.

 

När vi kom hem lekte barnen på gården med grannbarnen utanför. Jag satt med Oliver i vår hängfåtölj därute på verandan så jag såg dem allihopa.

Harley hade suttit inne och tagit en paus i soffan med sin iPad en stund, när han bestämde sig för att gå ut och leka igen. Det där med att sätta på sig byxor igen var mindre viktigt, haha.

 

Till middag åt vi….

 

…tacos såklart! Ingen fredag utan fredagstacosen.

I brist på babystol till Oliver så ordnade vi en VIP-plats åt honom istället. Där låg han som en kung i tacotronen ♡

 

Efter fredagsmyset med Pringles och Toy Story så somnade 2/4 barn uppe i sina sängar på direkten. Kelly höll sig vaken, för jag hade lovat henne att hon skulle få vara uppe med oss när de andra somnat om hon ville. Det är det mysigaste hon vet, och jag med. Oliver har legat och sovit i min famn här i soffan hela tiden.

Nu ska vi bära upp våra resterande två sovande gosingar härifrån soffan upp i sovrummen och ta natt vi också.

Kram på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats