Tessie-san

Linbaneparken

Hej på er, hur mår ni? ♡

Här är det bra. Barnen kör nästan heldag idag för första gången, eller ja, Harley för första gången. Vi kom något senare så att det inte skulle vara så långt till fruktstunden, men sen ska han få vara där både över lunchen, vilan och mellisen innan Oliver och jag kommer och hämtar. Han var med på lunch och vila igår och det hade gått så bra. Håller tummarna att det är en lika glad kille när vi ska hämta idag.

I helgen åkte vi hem till Molly och hennes underbaringar. Det var länge sen nu, det har alltid varit någon som varit sjuk, eller något annat som kommit i vägen, men nu äntligen kom vi iväg.

Vi blev bjudna på både lunch och middag, hängde både hemma hos dem och gick ut på en promenad bort till en lekpark. Så skönt att bara vara och inte ha några direkta planer.

Oliver-Gulliver i Mollys famn. Han har blivit så himla stor nu. Han är 3½ månad och har verkligen rundat på sig. Känns jätteskönt att släppa den där oron när han inte gick upp i vikt som han skulle. Nu är det ett minne blott, som ni ser ♡

Vi gick iväg till linbaneparken och köpte med oss lite kex och saft som fikamellis.

 

På vägen hem gick vi förbi så himla vackra blommor, så jag frågade om jag inte fick ta en bild på allihopa där vid blommorna. Ångrar att jag inte bad om att få vara med på bild med barnen jag med – jag är alltid den som tar alla fina bilder, men får sällan vara med själv – om jag inte frågar om någon kan ta en bild, men då blir det inte lika spontant.

Har bett både Molly och JP att försöka komma ihåg det nu ♡

 

Mysig dag som alltid med våra favoriter. Vi åkte hem straxt efter vår nattningstid, och 3/4 barn somnade i bilen.

Nu ska jag vika lite tvätt, sen börjar det bli dags att hämta hem gullpatrullen.

Hoppas ni har en fin dag! Kram kram ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Kan du mejla mig vad parken heter? Har aldrig varit där men tänker eftersom jag bor i området så kanske det kan vara kul för barnen med omväxling. De har bara åkt linbana en gång i livet vid Vårbybadet men det var en hit, så finns det en i närheten av bostaden är det ju toppen.

    1. tessiesan

      Åsa- Jag har ingen aning om vad parken heter på riktigt ☺️ Vi brukar alltid hitta på egna namn på parker vi hittar 🤣

stats