Tessie-san

Plaskdammen i Farstaängsparken

Hej kompisar, hur mår ni?
Börjar himlen hos er också bli riktigt mörk nu på kvällen? Här är den väldigt mörkgrå och det kommer säkert börja regna närsomhelst. Imorgon ska det väl regna hela dagen, så det startar nog redan snart.

Idag var det dock inte ett moln på himlen, så vi packade vagnen och åkte iväg till Farstaängsparken för att bada i deras plaskis.
Vi mötte upp min bästa vän, Kellys gudmor Aphrodite och åt lite lunch och tittade på lite presenter till en viss blivande 1-åring och en blivande 12-åring (tjejernas kusin) innan vi gick ner till badet.

Jag har aldrig varit där tidigare med tjejerna och varken Kelly eller Belle har någonsin badat i en plaskis förut. Vi har bara badat i sjön, havet och i pooler. Båda tyckte det var jättekul, speciellt att plaska från kanten och springa igenom den iskalla duschen!

 

 

 

Det dröjde inte många minuter innan vi fick sällskap av Aphrodites mamma Vayleth, systrar (bl.a Fatima som också är min vän) och deras barn. Här lärde Vayleth Kelly hur man skulle plaska med benen från kanten för att det skulle stänka så mycket som möjligt 😉

 

“Mamma! ISKALLT!”

 

Vi tog en paus i allt badande och plockade fram lite fika på filtarna.

 

Lily och Kelly – skiljer 1 månad mellan dem ♡

 

Kolla på den här coolingen då! ♡
Hon är så rolig, hon ser ju hur Kelly gärna vill ha sina solglasögon på sig och vill själv sätta på sig varje par hon ser. Men bara om de är vuxensolglasögon. Sina egna i rätt storlek är hon inte intresserad av 😉

 

Supermysig dag! ♡

Nu har vi en riktigt uppochnervänd kväll här där ingen vill sova. Båda tjejerna brukar somna runt 19- senast 20.00 men nu när det är så himla varmt och kvavt så det knappt går att andas så blir det väldigt svårt att sova.
Belle “har somnat” men vaknar om och om igen för att det är så varmt.
Kelly är uppe som att det skulle vara mitt på dagen, hon har inte en tanke på att sova. Hon är också väldigt påverkad av värmen och har svårt för att komma till ro och somna.
Hon varvar mellan att kolla på film på iPaden och leka med apelsinbadbollen vi köpte idag… får se när hon börjar gnugga ögonen egentligen.

Vi är iallafall en familj som välkomnar 13 grader och regn imorgon, det ska bli skönt med en liten paus i värmen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats