Tessie-san

Munskydd och målade stenar

Hej gullisar, mår ni bra?

Här pågår livet med jobb och förskola. Det går bättre och bättre för varje dag som går för Harleyboy, nu lämnar JP efter någon halvtimme och idag var Bobbi där hela förmiddagen, han åt lunch med de andra och var med på vilan. När de var ute på gården sprang han runt och lekte och hade skoj, det är så mycket lättare för honom nu när snön börjat smälta. Då kan han ta sig fram bättre. Det känns bra det här, nästa vecka hoppas vi att vi kan ”köra på riktigt”.

Såhär ser jag numera alltid ut när jag åker till och från jobbet. Jag har munskydd även när jag går till affären och har haft det en tid nu. De nya riktlinjerna är ju att man bör ha munskydd i all resa i kollektivtrafiken, oavsett om det är rusningstid eller inte. Jag tycker det är bra. Hoppas fler tar till sig bara. Idag såg jag en kvinna som hade sitt munskydd på sig, men hade det under hakan… zzzz…

Onsdag är min tidiga dag och jag hann hem i lagom tid till att följa med och hämta tjejerna på förskolan.

På vägen hem hittade de fina stenar som vi tog hem, tvättade och sedan målade med glitterfärg.

Harley-Bobbi var såklart också med. Men han hade fullt upp med att äta kritor…

 

Vi åt världens godaste middag. JP hade lagat kyckling i ugn med rostade morötter tillsammans med ris och en sallad. Muuums vad gott det var. Jag tog två portioner och barnen skrapade tallrikarna.

Hur mår ni? Redan torsdag imorgon och vi närmar oss helg igen. Det ser vi fram emot va ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats