Tessie-san

Minus på sovkontot

Godkväll på er, mår ni bra? ♡

Jag är helt slut. Har haft ett par bökiga nätter i rad nu där jag blivit väckt flera gånger om, och det lämnar ju såklart sina spår. Är så trött att jag knappt kommer ur sängen sen på morgonen, men det är bara att bita ihop och gå upp och se glad ut. Håller tummarna för att det lugnar ner sig snart, alla faser går ju över.

Efter middagen smög jag ner och tog en långdusch. Kände att jag behövde lugnet en stund, sen vek jag gårdens tvättlass och balanserade upp den till vardera garderob. Ah, en sån tillfredställande känsla att vika in nya rena kläder ♡

 

Det blir en tidig kväll idag. Måste komma ikapp med ett par sovtimmar, känner jag.

Puss på er, tack för att ni finns ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats