Tessie-san

Shopping!

”Den 25:e smäller det….”

Tänk, nu äntligen fick jag min första lön på över 1 år. Att vara mammaledig och få mammapenning gör en inte rik som ett troll direkt, så det var en mycket välkommen lön som trillade in nu äntligen.

Kan ni gissa vad det första jag gjorde var?

Man kan ju tänka sig att jag skulle vilja unna mig lite nya kläder till mig själv, kanske ett par nya skor, ett smycke eller bara någonting som jag skulle vilja ha lite extra mycket.

Men näe. Det absolut första jag ville göra var att shoppa loss till barnen, hehe. Det brukar vara så. Jag brukar tänka ”Åh nu ska jag gå in i den här affären och köpa mig en snygg tröja”, men så kommer jag ut med två fulla påsar i händerna med saker till barnen istället.

Men till ”mitt försvar” så är ju barnkläder en stor hobby för mig, så det måste nog ändå räknas som att det är en sak till mig själv på något vis ändå 😉

Hursomhelst, tänkte att ni säkert ville se vad jag klickat hem? Jag själv älskar såna inlägg, så jag gissar att ni också gör det.
Jag gjorde två ganska stora beställningar, den första var främst till tjejerna, och den andra var mer till Harley. Vi börjar med tjejernas.

Det som är så himla bra är att Kelly och Belle har samma storlek just nu. Kelly är längre än Belle, men storleksmässigt är de väldigt jämnstora, så de kan ha samma storlek. Då är det ju extra kul att hitta 2-pack/3-Pack, för då kan de matcha med varandra. Hittade ett 3-pack med fina t-shirts med volangarmar, och ett 5-pack (!!) med söta leggings.

Två ribbade tröjor med frill i ärmar och magslut. ÄLSKAR ribbat och frill. Hittade även ett 3-pack med leo-mönster i tre olika färger, så där får alla tre barnen en varsin (Harleys får jag bara rulla upp ärmarna på) ♡

 

Två ursöta toppar med en stor rosett. En i ljusgrå och en i ljusrosa, båda glittrar om man tittar nära.

Och lite nya strumpor till Kelly som vuxit ur nästan alla sina. De saknade dock halkskydd och var snorhala, så jag måste dutta på såntdär halkskydd jag gjorde på Harleys strumpor förut.

 

Två söta leggings med kaniner på. Påsken närmar ju sig, och jag såg framför mig hur söta de här skulle vara då ♡

 

Två gröna ribbade tröjor med frill och volangärmar, och ett par mörkblå leggings med volang i bensluten.

 

Sen hittade jag något som de inte alls behöver egentligen, men jag var bara tvungen att klicka hem dessa två sjöjungfru-filtar! Både Kelly och Belle har ju fått total dille på att leka sjöjungfru, och de både skrek högt när jag plockade fram de här ur påsen.

Man hoppar liksom in i sjöjungfrustjärten och har den som en mysig filt. De är supermjuka och gosiga, och ganska stora så jag får nog också plats i en, haha.

 

Det blev en hel del fina saker till mina nyponroser ♡ Även om det var till dem, så är nog nästan jag gladast ändå, hehe. Att välja ut kläder och hur de ska matcha ihop är något av det roligaste jag vet. Tror inte jag får hålla på såhär hur länge som helst heller, så det gäller att passa på. En dag säger de nog stopp, och vill inte alls se likadana ut som varandra 😉

Är det någon mer här som delar mitt intresse? ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats