Tessie-san

Mini-älsklingens första plagg!

Igår var vi ju iväg på en shoppingtur och hittade Minis allra första kläder. Det allra första klädesplagget vi hittade var den här urgulliga tröjbodyn med nalle på. Vi båda föll pladask på en gång – DEN ska Mini ha! ♡ Det är ju rätt så svårt att köpa de där allra första plaggen, dels för att vi inte vet om vi får en lillebror eller lillasyster och främst för att vi inte vet hur stor han/hon kommer vara när vi ses. Kelly vägde 3450g vid födseln så hon prickade ju in “normal födelsevikt” på en gång, men det kan ju bli så att Mini både kommer vara betydligt mindre eller betydligt större än så, så det är svårt att veta vilken storlek man ska köpa. Vi tog det säkra före det osäkra och tog en något större storlek än den minsta. Då har vi säkrat upp så att den absolut inte kommer vara för liten, och är den alldeles för stor så är det något att växa i ♡

Vi har ännu inte bestämt vilka kläder vi ska ta med oss till BB, men det gör vi när BB-väskan ska packas. Ska ta fram Kellys första kläder och se om det är något där vi ska ta med. Har nog en hel del fina bodys som man knäpper omlott. Minns att det var allra enklast sådär i början, då vill man inte hålla på att trä av och på över huvudet.

 

Mini-älsklingens allra första plagg inköpt! ♡

 

Och en mysig pyjamas – “Welcome home – Born in 2018” ♡

 

Och två små bodys. En med pandor “daddy & me” och en med får “mummy & me” ♡

 

Kelly fick också lite sommarnytt. En ljusblå volangblus.

 

Och ett set med tröja, byxor och hårband i med ljuslila detaljer.

 

Jag garderobsshoppade lite jag också. Hittade den här klänningen långt inne i min garderob, den har jag bara använt en gång tidigare och det var den dagen vi berättade för våra vänner att vi väntade Kelly, våren 2016. Men den passar än, även om jag är mycket längre gången än den första gången jag hade den på mig.

Magbild vecka 30 (29+1) ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats