Tessie-san

Shopping och häng på uteplatsen

Hej kompisar! Hur har ni det ute i värmen? Det här vädret är ju så fruktansvärt härligt och det har varit väldigt lätt att vänja sig vid denna högsommarvärme. Behöver bara hoppa i en klänning och i sina sommartofflor och bara gå ut genom dörren. Ingen tanke på att ta med en jacka eller extra tröja – love it!

Idag åkte vi iväg till Kista galleria hela familjen. Vi ville besöka två butiker där som inte finns i närheten av oss. En brodeributik och en barnklädesbutik. Brodeributiken kunde dock inte hjälpa oss med att brodera Kellys namn på hennes namngivningsklänning som vi tänkt, då klänningen var för tunn/delikat. Så synd!
Någon av er råkar inte veta något ställe som är bra på brodyr? Vill som sagt ha Kellys för- och mellannamn samt datum för namngivningen broderat i botten av klänningen – gärna innan det är dags för namngivningsceremoni för Mini-älsklingen 😉

Den andra butiken vi besökte vad Next, de har så himla söta barnkläder! De finns online också, men det finns oftast mer i butiken och det är alltid mysigare att gå och klämma och känna själv. Vi hittade Mini-älsklingens allra första plagg! Ska visa er sen. Åh, nu börjar det kännas mer på riktigt! ♡

 

Min sommartjej var redo för en shoppingdag idag ♡

 

Vi tog givetvis en kik inne i leksaksbutiken också, där vi spanade in spännande dinosaurier.

 

Vi hann med lite fler butiker och lunchade i deras foodcourt, sen fikade vi lite på Starbucks innan vi åkte hem igen. Där spenderade vi resten av dagen på vår uteplats. Vi solade, sparkade boll, blåste såpbubblor och grillade hamburgare.

Vad har ni gjort denna varma lördag? ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats